Hvordan Start en digital kabelboks

Hvordan Start en digital kabelboks


En digital kabel-boksen mottar det digitale signalet som kommer inn i ditt hjem fra kabelselskapet og konverterer den til et analogt signal som din TV kan forstå. Til tider kan kabelen boksen fryse eller slutte å fungere. I stedet for å ta den til en reparatør eller erstatte den, kan du være i stand til å løse problemet ved å starte eller tilbakestille den. Noen av dem har en reset knapp på innsiden av dekselet, men hvis din gjør det ikke, følger du disse trinnene for å starte din digitale kabel-boksen.

Bruksanvisning

1 Trekk ut kabelen boksen fra stikkontakten mens den er på, ikke slå den av først med strømknappen. Strømlampen på kabelboksen vil gå ut når du kobler den.

2 Vent minst 15 sekunder.

3 Plugg kabelboksen tilbake i stikkontakten. Vent til boksen for å starte på nytt. Noen linjer kan vises på TV-skjermen i noen sekunder, men deretter menyen skal dukke opp.

4 Bla gjennom menyen for å bekrefte at kabelboksen svarer. Hvis du kan velge en kanal og programmet kommer opp på skjermen, du har startet den digitale kabel-boksen.