Hvordan endre en utvendig lyspære på en Xterra

Nissan Xterra debuterte i 2000 som en SUV i lys av Nissan Frontier ramme. Lastebilens lys samlinger inkluderer flyttbare pærer å forenkle erstatningsprosessen. Den nøyaktige pære du trenger kan variere basert på programmet. Sjekk med en auto deler detaljhandel teller eller din Nissan-forhandler for å bekrefte de faktiske pære nummer før du kjøper, for å sikre at pære du kjøper vil passe din lastebil. Endre pærer hjemme og har din Xterra tilbake på veien i løpet av minutter.

Bruksanvisning

foran Lights

1 Løft panseret av bilen og rekvisitt åpen. Lokalisere det elektriske anlegget forbindelse festet til baksiden av pæren på forsiden lysenheten. Skyv klemmene sammen på elektrisk tilkobling og trekk kontakten fra hverandre.

2 Vri låseringen mot klokken og ta den ut av pære socket. Trekk lyspæren rett ut av forsamlingen.

3 Fjern pæren ut av stikkontakten ved å trekke rett ut før det er gratis. Skyv den nye pæren i stikkontakten. Sett kontakten i lyset forsamlingen.

4 Bytt ut låseringen og skru den med klokken. Skyv den elektriske tilkoblingen sammen til det klikker. Gjenta prosessen for eventuelle gjenværende pærene.

baklys

5 Løft den bakre lift gate. Fjern 10-millimeter bolter fra innsiden av baklys forsamlingen med en socket og skralle.

6 Grab den indre kanten av forsamlingen og dra rett ut fra lastebilen for å fjerne forsamlingen. Koble ledningsnettet ved å klemme låsetappene og trekke kontakten fra hverandre.

7 Vri pære socket mot klokken, og trekk den ut av forsamlingen. Trekk lyspæren ut av stikkontakten. Skyv den nye pæren i kontakten til den låses på plass. Sett pære socket i baklys montering og vri den med klokken.

8 Skyv ledningsnettet tilkoblingen sammen. Sett baklys montering i monteringsområdet og trykk bestemt til den låses på plass. Monter festeboltene og stram dem med en socket og skralle. Gjenta prosessen på den motsatte side.