Slik feilsøker Your DSC-W330

Sony lansert Cyber-shot DSC-W330 tidlig i 2010. Den 14,1-megapikselkameraet har en 4x optisk zoom og en 3-tommers LCD-skjerm. Som de fleste kompakte pek-og-skyt-kameraer, er DSC-W330 utformet slik at selv nybegynnere fotografer kan ta bilder enkelt. Likevel kan det oppstå feil med alle digitalkameraer, og miljømessige forstyrrelser kan påvirke kvaliteten og funksjonaliteten til kameraet.

Bruksanvisning

1 Snu Cyber-shot DSC-W330 opp ned og åpne bunndekselet for å få tilgang til batteri. Trykk på batteriutløserknappen til pop batteriet opp og deretter trekke det ut av kameraet. Sett batteriet i laderen og koble laderen til en stikkontakt. Lampen på laderen lyser mens batteriet lades og slås av når batteriet har en full lading. Sett batteriet når det er fulladet.

2 Trykk og hold inne strømknappen på Cyber-shot DSC-W330 for å slå på kameraet. Hvis kameraet ikke reagerer, kan batteriet være defekt. Løs ut batteriet igjen og sjekke de gullfargede kontaktene for korrosjon. Tørk av kontaktene med en tørr klut og prøve å legge ut batteriet igjen, og deretter slå på kameraet igjen. Hvis kameraet slås på, fortsetter du til trinn 2. Hvis ikke, bør du vurdere å bytte ut batteriet.

3 Snu Cyber-shot DSC-W330 på og se på LCD-skjermen. Når kameraet fungerer normalt, bør du se et bilde på LCD-skjermen som viser deg hva objektivet ser. Trykk på avspillingsknappen (avspillingssymbolet) for å veksle mellom kamera og visningsmodus. Hvis det ikke skjer noe på hver modus, er det mulig at LCD-skjermen er skadet. Kontakte Sony for å spørre om garantien og en eventuell erstatning.

4 Se etter feilmeldinger relatert til minnekortet. Du kan se "Card ikke tilstede" eller "Card skrivebeskyttet", som, oftere enn ikke, refererer til feil minnekort og ikke de spesifikke problemer. Kontroller at minnekortet er til stede i Cyber-shot DSC-W330, eller sett inn et nytt minnekort og prøv igjen.

5 Ta noen bilder hvis du kan se gjennom LCD. Bruk skuddet som du normalt ville og knipse lukkeren et par ganger for å ta noen bilder. Deretter skriver du inn avspillingsmodus igjen, og ser for forvrengninger på bildene. Noen ganger kan støv eller rusk seg fast til linsen, spesielt etter at du har brukt kameraet i skitne eller støvete omgivelser (som stranden). Så se på linsen for støv og skitt. Du vil være i stand til å se objekter som er store nok til å forvrenge bildene dine med det blotte øye. Bruk en tørr, ren klut til å tørke forsiktig av linsen og fjerne alle rester.