Hvordan Sjekk motorlampe Reader

Når Check Engine lyset kommer på, er at bilen din datamaskin fortelle deg at det er noen form for problem med motoren din. Det kan være en ødelagt eller mangler deler, eller et problem med driften. Sen modell biler (produsert etter 1996) må ha en OBD2 datasystem. Dette systemet gjør det mulig å koble en leser til bilen for å finne årsaken til din "Check Engine Light" problemet.

Bruksanvisning

1 Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon (ikke starte den opp).

2 Plugg OBD2 leserens 16-pinners tilkobling til tilsvarende port i bilen. Havnen er vanligvis plassert under rattet, på baksiden av din askebeger eller i nærheten av inngangsdørene til bilen. Se produsentens manual for den nøyaktige plasseringen.

3 Trykk på "Start", "Diagnose" eller lignende knapp på OBD2 leseren til å starte sjekken. Vent til skjermen den sier at diagnosen er fullført. Trykk på knappen for å tømme Check Engine lys (hvis lyset kommer på igjen mens du kjører, er problemet vedvarende og trenger service).

4 Installer OBD2 programvaren som fulgte med leseren på datamaskinen.

5 Koble OBD2 leseren til datamaskinen via USB-ledningen når du blir bedt. Leseren vil vise kode og en beskrivelse av problemet som forårsaker din "Check Engine Light" problemet.