2000 Chevrolet Venture Specs

Chevrolet introduserte Venture i 1997 og produserte minivan til 2005. 2000 Chevrolet Venture minivan kommer i en rekke varianter, som alle sete så mange som syv passasjerer. 2000 modell år lagt til en Warner Bros.-tema pakken. Men det er ingen forskjell mellom modellene når det kommer til ytelse spesifikasjoner.

Motor og girkasse

Alle 2000 Ventures kommer med en 3,4-liters V-6 motor som produserer 185 hestekrefter ved 5200 RPM. The Venture genererer 210 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 RPM. Motoren har en boring på 92 mm og en slaglengde på 84 mm med et 9,5: 1 kompresjonsforhold. Alle Venture modellene kommer med bare én overføring alternativ, en fire-trinns automatgirkasse med overdrive. Van er av en forhjulsdrevet bil.

Brensel

Chevy Venture får en EPA rating på ni miles til gallon, med både by og landeveiskjøring. Ulike versjoner av van kommer med ulike gasstanker. Verdien van kommer med en 20-gallon gass tank, base, pluss og LS-modellene leveres med enten 20- eller 25-gallon gasstanker og LT og Warner Bros. utgaven har 25-gallon gasstanker. Alle modeller ta vanlig blyfri bensin.

Sikkerhets egenskaper

2000 Venture kommer med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Alle modellene er utstyrt med en fire-hjulet, blokkeringsfrie bremser. Det er kollisjonsputer i front passasjer og fører sider samt sidekollisjonsputer. Panikkalarmer som er tilgjengelige i alle versjoner av van, med unntak for verdien van og LS. Alle varebiler kommer med sidekollisjons barer.

Lagring

The Ventures lagring og lastekapasitet varierer fra modell til modell. Verdien van, base, pluss og LS har 126,6-kubikkfot maksimal lasteplass. Alle versjoner, med unntak av verdien van, har muligheten til en større 155.9-kubikk fot bagasjerommet. LT og Warner Bros. utgaven kommer utelukkende i denne større størrelse.

dimensjoner

Alle modeller av Chevy Venture er 72 inches bred. Verdien Van er 189,6 inches i lengde mens basen, pluss og LS er tilgjengelig i denne størrelse samt 200,9 inches. LT og Warner Bros. utgaven er kun tilgjengelig i større størrelse. Den Ventures basismodellen er 67,4 inches høy, og basen, pluss og LS er tilgjengelig i denne størrelse, så vel som en større høyde på 68,1 inches. LT og Warner Bros. utgaven er kun tilgjengelig i denne større størrelse. De to akselavstand størrelsene er 112 inches og 120 inches. Mindre størrelse er tilgjengelig som den eneste størrelsen for verdien van og som et alternativ for basen, pluss og LS-modellene. LT og LS har bare større akselavstand.