1929 Ford Tudor Dørhåndtak Installasjon

1929 Ford Tudor Dørhåndtak Installasjon


En stram, glatt dørhåndtaket på en modell A er tegnet av en godt utformet bil. Ved riktig installasjon av en dør håndtak på Ford Tudor, vil hver person som åpner døren har en mulighet til å sette pris på håndverk. Med noen få verktøy, en liten tid, og nye dørhåndtak, vil du være godt på vei til å legge til en imponerende aksent til din antikk bil eller hot rod.

Bruksanvisning

1 1929 Ford Tudor Dørhåndtak Installasjon

Størrelse, form og farge på pakningen kan variere avhengig av ettermarkedet forhandler.

Plassere pakningen på bunnen av døren håndtaksenheten. Når døren håndtaket er ferdig installert, vil pakningen være mellom håndtak og legeme av bilen. Ved å gjøre dette, vil det beskytte lakken på bilen din og sørg for at pakningen er vanntett.

2 Skyv den nye dørhåndtaket til døren. Du skal føle dørhåndtaket trykke "fangsten". Denne "fange" gjør at du vet at du har presset håndtaket i riktig.

3 Vri håndtaket ca 90 grader med klokken. Når du gjør dette, vil du føle hakk i skaftet av håndtaket klikker på fangsten. Håndtaket er nå låst på plass.

4 1929 Ford Tudor Dørhåndtak Installasjon

Over innstramming kan stripe skruehodet, skade gjengene, og ødelegge håndtaket.

Skru håndtaket på døren. Dørhåndtaket vil ha en skrue på både venstre og høyre side; disse kan være enten flat-head eller Phillips-skruer. Stram skruene ved å skru dem med klokken og pass på at dørhåndtaket trekker opp tett mot døren som resultat. Ikke stram.

Hint

  • Den "fange" og "hakk" håndtak er lik en fjærbelastet system. Når du trykker på håndtaket og vri det, komprimere du våren og låse håndtaket på plass. Det motsatte er tilfelle når du fjerner den.
  • Hvis du skal fjerne en gammel dør håndtak før du installerer en ny, vri hele håndtaket 90 grader med klokken etter at du fjerner de to skruene. Hvis du ikke gjør dette, vil du ikke slipper "fange" og vil bli igjen lurer på hvorfor du ikke kan få håndtaket ut.