Hvordan Monter en Sony Stereo Into en Vauxhall Vectra

Hvordan Monter en Sony Stereo Into en Vauxhall Vectra


Den Vauxhall Vectra er fabrikken utstyrt med en Blaupunkt stereo. Denne enheten har en AM / FM-mottaker og kassettspiller og er koblet til en skjerm på toppen av dashbordet. Japanske produsenten Sony produserer et bredt spekter av ettermarkedet stereoanlegg, slik at bileiere å øke underholdnings i sine biler. Vectra eiere kan installere en Sony stereo inn i bilen ved å tilpasse eksisterende ledningsnett.

Bruksanvisning

1 Koble bilbatteriet negative kabelen ved å vri den av terminalen vedlegg med en skiftenøkkel.

2 Sett inn et sett med DIN taster inn i hullene på hver side av radioen. Klikk dem på plass og skyv endene utover. Trekk nøklene til å dra stereo ut av huset. Koble ledningsnettet. Trekk ut radioantennen.

3 Skyv den nye stereo inn i radioanlegget buret følger med stereo. Skyv den inn til den klikker på plass.

4 Koble ledningene. Koble radioantennen inn radioantennen porten på baksiden av Sony stereo. Fest wire seletøy av Vauxhall til den nye Sony stereo med en wire tilkobling adapter. Koble hver ende av adapteren til tilkoblingene slik at de klikker på plass.

5 Skyv stereoenheten i dashbordet boliger. Fest den på plass ved å bøye tappene på siden av buret 90 grader. Koble bilbatteriet. Slå på Sony stereo å nyte de forbedrede funksjonene.