Hvordan sende e-post på en Blackberry

Blackberry-brukere har to primære alternativer for å sette opp e-post: en for enkeltpersoner og en annen for konsernregnskapet. Bruk Blackberry Internet Service Hvis du har kjøpt Blackberry personlig og ønsker å sende og motta e-postmeldinger fra en eller flere nye eller eksisterende e-postkontoer. Hvis organisasjonen driver et bedriftsBlackBerry Enterprise Server, ta kontakt med systemansvarlig for å sette opp bedriftens e-postkonto.

Bruksanvisning

Sett opp din e-postkonto

1 Bruk bedriftens e-postkonto eller standard e-postkonto som tilbys av mobiloperatøren, eller legge til eksisterende personlige e-postkontoer til din Blackberry. Blackberry kan du legge til opptil 10 støttet personlige e-postkontoer for bruk med Blackberry.

2 Klikk på "Profil" fra verktøylinjen Blackberry Internet Service for å begynne å legge dine personlige e-postkontoer. Senere vil dette samme "profil" side lar deg administrere e-postkontoer.

3 Klikk på "E-postkontoer" linken fra "Profile" skjerm. En børsnotering vil vises som viser e-postadressene som Blackberry mottar og sender e-post.

4 Klikk på "Legg til konto" knappen fra "E-postkontoer" skjerm og følger instruksjonene for å skrive inn e-postadressen du ønsker å legge til, samt konto brukernavn og passord som du bruker til å logge på den kontoen.

5 Klikk på "Send" -knappen, og du vil se e-postkontoen du nettopp har lagt til, ved siden av e-postkonto som fulgte med Blackberry trådløse tjenester. Du kan gjenta denne prosessen for å legge til opptil 10 e-postkontoer fra støttede e-postleverandører som Gmail, Yahoo !, Hotmail, AOLMail, Nativeweb og andre.

Send e-post direkte fra din Blackberry

6 Forbered deg på å sende e-post ved å klikke på "Meldinger" fra Blackberry startskjermen.

7 Klikk på "Skriv e-post" og skriv inn en e-postadresse, eller rett og slett velge en adresse fra adresseboken.

8 Komponer din e-postmelding, skriver i et fag overskrift og klikk på "Send" med spor-hjulet. Meldingen vil bli sendt.

9 Følg lett-å-bruke veiledningen på skjermen for å svare på e-post, videresende meldinger, lagre utkast, sende meldinger til flere kontakter eller legge til kontakter i adresseboken.

Hint

  • Bruk Blackberry er kult Autotekst-funksjonen til å kutte helt ned på dine tastetrykk (og skrivefeil!) Når du sender e-post. For å bruke dette alternativet, finne "Autotekst" i "Alternativer" i startskjermen, og deretter få opp menyen og velg "New". Dette vil gjøre deg i stand til å angi dine egne personlige skrive snarveier for å supplere 128 som følger med Blackberry.
  • Siden Blackberry gir sømløs aggregering av meldinger fra opptil 10 e-postkontoer, lar den deg også kontrollere hvilke av disse kontoene vises som "Sendt fra" adresse. Administrere disse valgene klokt fra "Profile" skjerm av verktøylinjen Blackberry Internet Service for å unngå å forvirre mottakerne av meldingene dine,.