Hvordan rengjøre en Toshiba SD 310 DVD Lens

Hvordan rengjøre en Toshiba SD 310 DVD Lens


Toshiba SD 310 DVD er en standard definition DVD-spiller som kobles direkte til TV-en. Med spilleren kan du se noen DVD du kjøper fra en butikk og de fleste du lage hjemme. Men mens du bruker Toshiba DVD-spiller du kan finne avspillingen begynner å hoppe eller oppløsningen er ikke så god som det vanligvis er. Dette skyldes rusk stikker til linsen i DVD-spilleren. For å rette på dette må du vaske av interiøret linsen på spilleren.

Bruksanvisning

1 Slå på Toshiba SD 310 DVD-spiller og åpne skuffen foran på spilleren.

2 Spray noen spruter av komprimert luft inn i DVD-spilleren. Dersom trykkluft kan har en forlengelse halm vedlegg er det best å sette dette på munnstykket av trykkluft kan. Noen ganger væske kan flykte fra boksen. Du ønsker ikke denne væsken inne i DVD-spilleren.

3 Plasser en CD / DVD renere på brettet av Toshiba DVD-spiller. Dette rengjøringsmiddel har en serie av bust på undersiden av skiven. Lukk DVD-skuffen for å sette inn DVD.

4 Trykk "Play" og la rengjørings DVD spille for en liten stund. Når ferdig løse ut rengjøring disken og sette inn en ny DVD. Sett inn en ny, ren DVD og video bør spille riktig på Toshiba SD 310 DVD-spiller.