1990 Volvo 740 Feilsøking

1990 Volvo 740 har en firesylindret 2,3 liters motor. Volvo introduserte bilen serien i 1982 og fortsatte å produseres det før 1993. Rutine, gjør regelmessig vedlikehold din Volvo 740 til å fortsette å fungere for å få best mulig resultater. Den type vedlikehold du kan utføre på bilen din hjemme bør ikke inneholde varsellys. Hvis varsellampen lyser i bilen eller koder vises i oversikten, ta bilen til en profesjonell for service.

Bruksanvisning

1 Sjekk lufttrykket i dekkene. Riktig oppblåst dekk er ekstremt viktig når stoppe, snu og under ugunstige kjøresituasjoner. Dekktrykk påvirker også din gass kjørelengde, så sjekker trykket er viktig og kan være kostnadseffektive. De fleste personbiler krever 27 til 32 pounds per kvadrattomme av trykk (psi) i dekkene. Dekktrykket som kreves for dekkene vil variere avhengig av type dekk på bilen din. For å sjekke lufttrykket i dekkene, skru av lokket fra dekket stammen og plassere et dekk trykkmåler over eksponerte enden av stammen og trykk forsiktig noen sekunder. En serie av luft vil slippe ut fra dekket, og måleren vil lese at trykket og tilveiebringe en trykkavlesing.

2 Sjekk motoroljetrykket. Lav eller ingen olje trykk kan forårsake permanent skade på Volvo 740 motor. For å sjekke motoroljen, fjern peilepinnen og tørk den ren med en serviett. Sett peilepinnen tilbake i oljetanken og ta det sakte. Oljen på pinne skal være på streken på pinne eller muligens bare litt under. Dersom oljen er på eller under påfylling linje, tilsett olje så snart som mulig. Tilsett olje én liter om gangen, rechecking mellom liter for å sikre at du ikke overfylle.

3 Sjekk væskenivået i radiatoren. Vent til radiatoren er avkjølt. Kjølevæsken er under press og ekstremt varme. Hvis du åpner det mens det er varmt, vil trykket presse væsken opp og ut, og kan forårsake alvorlig skade på alt som står i nærheten. For å sjekke væskenivået i radiatoren, ta av lokket, og når du er sikker på at kjølevæsken er kult, se ned i hullet for å se om du kan se noe væske. Hvis du ikke kan se væske i radiatoren, fylle på med kjølevæske er oppført i brukerhåndboken.