2003 Mitsubishi Galant Specs

The 2003 Mitsubishi Galant var i fjor den åttende generasjon Mitsubishi Galant ble produsert. Den åttende generasjon Galant ble introdusert i 1998 og inneholdt flere oppgraderinger til den syvende generasjon, inkludert økning i takhøyde og plass i bagasjen, som plassert bilen i mellomstore sedan klassen for første gang.

Motor og drivstofføkonomi

2003 Mitsubishi Galant har en 2,4-liters, 140-hestekrefter firesylindret motor. Den drivstofføkonomi av Galant er 27 mpg på motorveien og 21 mpg i byen. Det kjører på vanlig blyfri bensin, og har en 16-gallon drivstoff tank.

Sikkerhet

2003 Mitsubishi Galant har en fire-stjerners passasjer rating, fire-stjerners driver rating, tre-stjerners sidekollisjon foran rating, fire-stjerners sidekollisjon bak rating og fire-stjerners roll vurdering fra National Highway Traffic Safety Administration. De sikkerhetskomponenter som leveres som standard på bilen inkluderer Driver og passasjer-side kollisjonsputer, en tyverisikringssystem, barnesikring ankere, barnesikring og tre-punkts sikkerhetsbelter.

Eksteriør og dimensjoner

2003 Mitsubishi Galant har en lengde på 187,9 inches, høyde på 55,7 inches, bredde på 68,5 inches, bakkeklaring på 6,2 inches og en akselavstand på 103.7 inches. Frontlyktene kommer standard med halogenpærer, og Galant har også varmereflekterende glass, metallic lakk, fast bakvinduet med defogger, og vindusviskere.

interiør funksjoner

2003 Mitsubishi Galant har bøtteseter, nok plass til å romme opp til fem personer og 14,6 kubikkfot bagasjerommet plass. Bilen har en AM / FM stereo og CD-spiller som sitter over dashbordet konsollen, som også inkluderer et 12-volts strømuttak, klokke og koppholdere. Den Galant kommer også standard med air condition, forsinkede innvendig lys, koppholdere bak, interne knappen elektriske låser, servostyring, elektrisk fjern trunk utgivelsen og en sjåfør forfengelighet speil.