Hvordan Paint Flames på en Harley

Hvordan Paint Flames på en Harley


Ingenting sier Harley helt som morderen flammer malt på motorsykkelen. Får en flamme maling jobb, men er dyrt. Spar penger ved å lage din egen tilpassede maling jobb med noen grunnleggende emalje auto-maling. Sørg for å ta deg god tid for de beste resultatene.

Bruksanvisning

1 Hvordan Paint Flames på en Harley


Plasser malere tape rundt kantene på design-området for å beskytte mot maling. Fest en søppelpose til kanten av båndet for å forsikre deg om at du dekker områdene grundig. Maling flammene med rød emalje på gasstanken, baktroppen og foran sprutbeskyttelse. Maling fem buede triangulære former starter ved bunnen av metall og fortsetter opp mot toppen av metallet. Gjenta for hver del du vil male.

2 Hvordan Paint Flames på en Harley


Skyll børsten din og legge oransje emalje til midten av hver buet trekant av rød flamme. La bare en liten mengde av basen lag med rødt nær toppen og bunnen av flammene.

3 Hvordan Paint Flames på en Harley


Vask ut penselen og male gul emalje i sentrum av den oransje. Legg igjen en god del oransje rundt den gule.

4 Hvordan Paint Flames på en Harley


Dypp penselen i litt maling tynnere og blande flammene. Begynn i den gule delen og forsiktig blande det inn i den oransje. Bruk lyse linjer som er buet og bølgete å fange følelsen av flammene slikker metall av motorsykkelen. Blande orange inn i lese på samme måte. La emaljen tørke over natten.

Hint

  • Vask og tørk alle metall grundig før du male det.
  • Alltid male i et åpent og godt ventilert område.