Honda CT 90 Specs

Honda CT 90 var Hondas første dual sport motorsykkel. CT 90 er designet for å kunne reise i enten off-road eller on-road forhold. De Honda CT 90 sykler hadde en unik eksos system som tillot eksos å bli blåst opp over sykkel ramme før du forlater sykkelen. Dette unike systemet tillot sykkel å kjøre gjennom vann som skulle dekke motoren, men fordi eksosen var over vannivået ingen skade vil oppstå. Dette motivet er godkjent av US Department of Forestry.

Motor

Motoren på CT-90 er en ensylindret motor. Utformingen av Honda CT 90 motoren er unik når sylinderen er nesten horisontal til bakken. Overføringen av motoren var en fire-trinns manuell transmission.According til Honda de lavere girene til CT 90 har eksepsjonell klatreevne og er effektive for off-road terreng eller bratt terreng. De høyere hastigheter på CT 90 er designet for cruising i løpet av glatte overflater som grusveier eller fortau. Den øverste marsjfart på Honda CT 90 er 50-55 km / h.

Suspensjon

Forhjulsopphenget av Honda CT 90 er et bunn link oppheng system. Det er svært lite reise tillatt i forhjulsopphenget og rytterne kan oppleve arm trøtthet som det meste av støt fra sykkelen blir absorbert av rytteren. Den bakre suspensjon av Honda CT 90 består av støtdempere på hver side av hjulet. Bakhjulsopphenget gir ikke mye reise for å absorbere sjokk og tyngre ryttere kan føle suspensjon traff bunnen av kjørebanen.

Størrelse

Honda CT 90 var ikke en stor sykkel. Den ble bygget for utilitaristisk bruker ikke hastighet eller langdistanseridning. CT-90 var 71 inches lange fra spissen av den fremre støtfanger til enden av den bakre støtfanger. Sykkelen var 26 inches bred og 39 inches høy fra bakken til toppen av sykkelstyre. Større ryttere kan finne Honda CT 90 ubehagelig. Sykkelen veide bare 179 lb når den er tørr. Gass kjørelengde var et område som CT 90 ryttere kan skryte om. Sykkelen er registrert for å få 175 miles per gallon, men det er viktig å merke seg at kjørelengde vurdering ble spilt inn med sykkelen som opererer i de lavere girene.