Hvordan overføre Tittelen på en brukt bil i Washington

Hvordan overføre Tittelen på en brukt bil i Washington


Overføre tittelen på en brukt bil i Washington faller inn under jurisdiksjonen til Washington Department of Licensing (DOL). Hvis brukt bil er kjøpt fra en forhandler, de er ansvarlige for å sende de riktige papirene med DOL for å sikre at tittelen er overført til kjøpers navn. Hvis du kjøper en bil fra en privat fest, og kjøperen er ansvarlig for at tittelen er overført til hans navn.

Bruksanvisning

1 Skaff signert Vehicle Certificate of Ownership (tittel) fra selgeren på kjøpstidspunktet. Ved å logge tittelen i den aktuelle delen, er selgeren gir kjøperen eierskap av kjøretøyet. Alle som står oppført som eier av kjøretøyet må signere tittelen i nærvær av en notarius publicus for utgivelsen av eierskap til å være offisiell. Ifølge DOL, "hvis kjøretøyet er mindre enn 10 år gammel, vil både du og selger må oppgi kjørelengde og signere, enten på tittelen i seg selv eller på en kilometerteller Disclosure Statement". For å motta en kopi av Odometer Disclosure Statement, besøke noen kjøretøy lisensiering kontor, eller send en forespørsel med ditt navn og postadresse til [email protected]~~V eller du kan ringe DOL på 360-002-3770 for å be om skjemaet over telefon.

2 Fullføre en regning for salg med selger av bruktbil. Du kan skrive ut en prøve regning for salg fra. Department of Licensing hjemmeside. En regning for salg fylles ut av både kjøper og selger vil være nødvendig for at DOL kan beregne mengden av omsetningsavgift kjøperen må betale.

3 Samle alle nødvendige papirer og besøke et kjøretøy lisensiering kontor eller sende et utfylt og attestert Vehicle Certificate of Ownership Søknad med alle nødvendige dokumenter til alle kjøretøy lisensiering kontor sammen med den nødvendige gebyr for å overføre tittelen. Hvis mailing i de nødvendige papirene, kaller et kjøretøy lisensiering kontor på forhånd for å bekrefte størrelsen på gebyret. Ifølge DOL, "du bør få den nye tittelen 6 til 8 uker etter at du overføre eierskapet i ditt navn."

Hint

  • Fem fylker - Clark, King, Pierce, Snohomish, Spokane - krever utslippene testing før overføring av tittel for enkelte kjøretøy.
  • Ifølge DOL, "Du må overføre eierskapet i ditt navn innen 15 kalenderdager fra kjøpsdato, eller betale $ 25 på den 16. dagen og $ 2 per dag for hver dag etter den 16. dagen, opp til et maksimum på $ 100 til tittelen er overført. "