Hvordan overføre Hjem filmer til DVD

Så du wan å overføre filmer til DVD. Dette er en veldig enkel prosess, hovedsakelig med kjøp av en DVD-opptaker og noen tomme DVD-plater, som vil kjøre deg om $ 100 på Best Buy eller Amazon.com.

Bruksanvisning

1 Hook opp din VHS-spiller til DVD-opptakeren. Ved hjelp av RCA-kabler, finn "ut" porter på VHS-spilleren og "in" havner på DVD-opptakeren. Plugg inn ledningene.

2 Hook opp DVD-opptakeren til TVen. Ved hjelp av koaksialkabel, finn "ut" porten på DVD-opptakeren (ser ut som en skrue), deretter til "in" porten på TV (vil også se ut som en skrue).

3 Slå på TV-apparatet og tune den til kanal 3. Deretter tune DVD-opptakeren til den aktuelle "Line In" modus. Du kan finne ut dette ved å sjekke portene der du plugget i RCA ledninger. Det bør være en etikett der som indikerer den aktuelle modus. Tune mottakeren til denne modusen.

4 Sett tape i din VHS-spiller eller videokamera. Hvis du har et videokamera, sette den i "VCR" modus. Trykk "Play". Hvis TV-en har nå riktig bilde, så du har satt opp riktig. Hvis ikke, gå tilbake og kontrollere arbeidet med de foregående trinnene. Når du har et bilde, stoppe og spole båndet tilbake til begynnelsen.

5 Sett inn en tom DVD i opptakeren. Trykk på "Record", og trykk deretter på "Play" igjen på videospilleren eller videokameraet. Når du er ferdig, trykk på "Stop" på begge.

6 Ferdig platen for å gjøre DVD kan spilles av på en vanlig DVD-spiller. Følg bruksanvisningen som følger med DVD-opptaker; denne fremgangsmåten er forskjellig for hver spiller.

Hint

  • Kjøp en DVD-opptaker som bruker alle tilgjengelige tomme DVD-formater, som er DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW. På denne måten, uansett hva slags DVD du kjøper, vil de være kompatible med spilleren.