Feilsøking en Mitsubishi TV

Mitsubishi produserer alt fra biler til air condition, og TV-apparater er fortsatt et fast innslag i sin virksomhet. I likhet med mange andre TV-selskaper, det har omfavnet flatskjerm og HD fremskritt, noe som gjør sine TVer noen av de mest sofistikerte på markedet. Men det betyr ikke at du må ringe en reparatør når noe går galt. Mange problemer på Mitsubishi-TV kan løses med bare en bit av feilsøking-fange en bestemt funksjon i konflikt med din glede og vite hvordan man skal håndtere det.

The Catch-All Solution

Mitsubishi-TV tilbyr en reset funksjon som kan fikse mange enkle problemer ved å returnere TV til fabrikkinnstillingene. Trykk på Menu-knappen på fjernkontrollen, og bla ned til resten ikonet og trykk på den. Alternativt kan du finne guiden og formateringsknapper på TV selv, og skyv og hold dem begge samtidig. Den dårlige nyheten er at du kanskje må stille klokken og andre funksjoner (avhengig av din spesielle Mitsubishi TV). Den gode nyheten er at uansett hva problemet var, det sannsynligvis vil forsvinne.

Channel Lock and Show Lock

Det er en av de mest frustrerende problemene å oppstå på et TV-apparat: Alle kanaler fungerer bortsett fra den du ønsker å se. Eller du er klar til å se en bestemt show bare for å bli møtt av en tom skjerm når du slår den på. Begge saker er trolig laget av foreldrekontrollfunksjonene på Mitsubishi-funksjoner som lar foreldre å blokkere upassende programmering, slik at deres barn ikke kan se det. Kanalen låsen kan justeres ved å trykke på menyknappen, og deretter velge oppsettmenyen alternativet, og deretter velge Channel Edit funksjon. Du skal se en hake ved siden av kanalen du ikke kan få. Markere den og trykke på Enter på fjernkontrollen for å fjerne avmerkingen. Hvis en bestemt vis ikke kommer inn, går til V-chip funksjoner ved å trykke på menyknappen, deretter Lås alternativet. Marker Parent lås og slå den til "av". (Et passord kan være nødvendig for begge funksjoner hvis du har angitt en i det siste.)

strøm~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

Mitsubishi TV-er bruker mye strøm, og i noen tilfeller kan ta tid å slå på. Dette holder komponenter fra overoppheting, slik at TV-en til å vare lenger. I de fleste tilfeller vil du se et lys foran på TV-en begynner å blinke. Når det skjer, vent noen minutter og prøv å slå på apparatet igjen. Tilbakestillingsfunksjonen (skyve Guide og formateringsknapper på siden av TV-en) arbeider ofte med strømproblemer i tillegg. I tilfeller hvor det på / av-timer ikke vil fungere, start ved å kontrollere TV-ens interne klokke: Trykk på MENU-knappen på fjernkontrollen, bla ned til innstillinger, bla deretter over til klokken. Du kan sette den manuelt på egen hånd eller bruke automatiske oppsettet funksjonen for å velge din lokale tidssone. (Still inn på din lokale PBS-stasjon rett etter du avslutter.) I tillegg har innstillinger også inneholder en strømsparingsmodus (vanligvis to spor til høyre for klokken), noe som kan forsinke TV slår seg på raskt. Sett den til "Fast Power On" for å øke responstiden.