Hvordan Lift Truck Bed

Hvordan Lift Truck Bed


Et kjøretøy er bare så god som sine dekk, som er grunnen lastebil entusiaster av mange ilks å installere høyere og bredere dekk. Selv om de fleste lastebil utbyggere vil installere en full body lift for å gjøre plass til like store foran og bak dekk, kan de som eier to-wheel drive lastebiler ikke trenger større dekk i fronten. En hevet seng kan ha noen aerodynamiske fordeler også, spesielt for dra og veien syklistene. Den høyere sengen vil gi rom for høyere dekk mens sette tonneau cover nærmere lastebilens tak-linje for å redusere luftmotstanden i høy hastighet.

Bruksanvisning

1 Skjær gjennom en rett seksjon av gummi tankslangen.

2 Løsne passasjer-side seng bolter så langt de vil gå uten å falle ut, men ikke fjerne dem. Ta av førermonterings side seng bolter.

3 Skyv gulvet jack under fronten side av sengen så nær hjulet godt som mulig. Kile din to-by-4 i mellom jekken lift puten og sengen gulvet like i forkant av hjulbrønn.

4 Hold 2-av-4 på plass mens du legge trykk på jack, sakte heve sengen av rammen med om lag seks inches. Hvis du har en lys seng og en sterk assistent kan du ikke trenger å bruke en jekk i det hele tatt; bare assistenten løfte sengen og hold den mens du installerer spacere og bolter.

5 Sett inn settets spacere over monteringshullene i rammen, og deretter installere skiver og lengre bolter som er inkludert i pakken din. Start fra sentrum monterer nær hjulbrønn og installere spacere og bolter en om gangen til de er alle i. Ikke stram boltene ennå.

6 Fjern jack fra førersiden, putt den under passasjersiden og gjenta trinn 3 til 5 på den siden.

7 Kutt metall rør til lengden på avstandsstykker pluss tre inches. Skyv en slange klemme hverandre over drivstoff-filler gummi rørseksjoner. Slip ene enden av metallrøret inn i gummirøret delen som kommer ut av gasstanken, og den andre inn i gummirøret delen knyttet til drivstoff-filler døren. Trekk til slangeklemmer.

8 Ha assistenten deg justere sengen sin posisjon slik at det linjer rette med resten av lastebil kroppen. Stram alle dine bolter til settet produsentens anbefalte dreiemoment spesifikasjoner. Dette bør være et sted i nærheten av 30- til 50-fots lbs.

Hint

  • Du bør kanskje vurdere å enten kjøpe eller lage et sett med cross-støtte avstandsstykker for å span avstanden fra en ramme-rail til den andre under sengen gulvet. Legge til et sett med crossmembers nå vil bidra til å holde sengen fra sagging når du hale ting som grus, sand eller poser med sement.