Hvordan lage en Old iTrip Kompatibel med en ny iPod

Hvordan lage en Old iTrip Kompatibel med en ny iPod


Som iPods utvikle seg, så gjør iTrip, Griffin Technology tilbehøret som kobler den bærbare musikkspiller til bilstereoen via en kringkastingssignalet. Din eldre iTrip kan fortsatt jobbe med den nye iPod eller du trenger et alternativ.

Bruksanvisning

1 Finn ut om iTrip er kompatibel med din nye iPod. Noen nyere modeller av iPod har en annen docking-spor enn eldre modeller. Besøk Griffin Technology støtte hjemmeside (se Ressurser). Det kan fortsatt arbeid. Hvis ikke, er det på tide å undersøke andre alternativer fordi kompatibilitet ikke kan bli tvunget eller manipuleres for dette produktet.

2 Kjøp et nytt iTrip. Griffin har iPod-spesifikke iTrips. Det tilbyr også en iTrip Universal, som fungerer med alle MP3-spiller. (Se Resources)

3 Utdanne deg selv om andre alternativer. En annen måte å spille av iPod i bilen er ved å benytte en kassett-tape adapter, som lar deg i hovedsak plugge iPod i kassettspiller for avspilling. Et annet alternativ er å ha en ekstra inngang profesjonelt installert. Dette gjør at du kan koble iPod direkte til bilens stereoanlegg for nesten perfekt lydkvalitet.