Slik fjerner brake rotors Fra en 1994 Ford Ranger

1994 Ford Ranger leveres som standard med fire hjul skivebremser. Mens bremseklossene er det vanligste problemet med bremsesystemet, trenger utskifting oftest, av og til rotoren vil få riper eller slitt ned. Når dette skjer, må du fjerne dem slik at de enten kan være polert glatt eller helt erstattet. Fordi bremsene er den første og viktigste delen av en bilens sikkerhetstiltak, ta stor forsiktighet når du arbeider på bremsesystemet.

Bruksanvisning

1 Parker Ranger på et flatt og jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen. Løsne lug nuts på rattet som må jobbet på ved å vri på lug skiftenøkkel en halv omdreining på hver mutter.

2 Jekk opp enden av bilen og sted bukker under akslene. Ferdig med å fjerne lug nuts, og deretter fjerne dekk og legg den ut av veien.

3 Fjern bolten som holder caliper til ankerplaten. Løft caliper klart og henge den fra styrearmen med en kort del av ledningen for å hindre den fra å bli skadet

4 Unbolt og fjerne bøylen ankerplaten.

5 Trekk frem på rotoren for å fjerne den fra Ranger. Hvis rotoren sitter fast på plass, trykker lett på baksiden av skiven med en gummihammer for å bryte den gratis.

Hint

  • Sørg for at bilen sitter i en halv time eller mer for å gi rotoren tid til å kjøle seg ned. Friksjonen påføres fra bremsing fører til høy varme i rotorene.