Hvordan lage en Moped lyddemper Loud

Hvordan lage en Moped lyddemper Loud


Mopeder kan være store biler for å komme rundt i byen. Disse maskinene gjennomsnitt vanligvis i overkant av 100 miles-to-the-gallon. Selv om er notorisk anses å være "nerdete", med noen oppgraderinger, kan du endre sitt image. For ca $ 30, kan du lage din moped lyden like tøff og høyt som Ford F-150 lastebil parkert ved siden av deg på stopplyset. Du vil ikke engang trenger å kjøpe en dyr markedet lyddemper. Du trenger bare et par husholdning verktøy for å komme i gang.

Bruksanvisning

1 Ta den opprinnelige skjerf av din moped ved å skru ut flere skruene som holder den på plass. Når disse skruene er av, skjerf "kan" bør pop rett av moped.

2 Ta skjerf "kan" og trekke ut alle isolasjonen ligger inni den. Dette lydreduserende materialet er det som holder moped motor stille, og uten det, er demperen være ganske høyt. Bruk hansker når du trekker den ut av lyddemperen - det pleier å være ganske kløende på menneskelig hud.

3 Bor tre hull inn i lyddemperen kan: to hull på sidene av skjerf, og en på toppen av det. Få den største borekronen du eier når du gjør denne oppgaven - jo større borekronen, jo høyere motoren høres.

4 Bytt lyddemperen ved reattaching sine festeskruene, og starte moped igjen. Du vil merke litt av en forskjell i lyden.

Hint

  • Regjeringen krever at mopeder være under en viss decibel av lyd. Sjekk med din utenriksminister for å finne ut den lovlige lyd grense for sykkelen.
  • Ikke forsøk å arbeide på lyddemperen hvis motoren er varm - du kan opprettholde alvorlige brannskader på hendene.