Hvordan lage en koaksial Scanner Antenne

Hvordan lage en koaksial Scanner Antenne


Skannere, både bærbare og grunnmodeller, vil skanne forskjellige politi, brann og redningstjenestene radiofrekvenser som du programmere. Bærbare skannere har en antenne innebygd i dem. Base skannere kan være i stand til å plukke opp frekvenser med en liten ekstern antenne. De vil motta mange flere sendinger hvis du installerer en antenne utenfor. Avhengig av hvor du bor og hvilken type bolig du bor i et hus eller en leilighet, kan det være begrensninger på å installere større vertikal antenner. Du kan bruke koaksialkabel til mote en antenne som vil forbedre din base skanneren resepsjon.

Bruksanvisning

1 Mål avstanden fra skanneren til utsiden hvor du vil installere koaksial antennl. Legg 10 fot til nummeret du får for denne avstanden. Hvis det er 20 fot fra skanneren til der du ønsker å starte din antenne, legge til 10 fot for totalt 30 fot koaksialkabel.

2 Fest en PL259 koaksialkabel kontakten på enden av kabelen som vil feste til din base skanneren.

3 Bruk elektriker kassett til kassett av den andre enden av koaksialkabelen.

4 Mål 10 fot fra tapet av enden av kabelen, og identifisere målingen ved taping et stykke hvitt eller farget bånd på kabelen.

5 Mål seks inches fra tapet enden av koaksialkabel og kle av kabelisolasjonen tilbake til 10 fot mark der den hvite båndet ligger.

6 Fest den eksponerte delen av koaksialkabel til siden av huset, opp på siden av en skorstein eller et høyt tre i hagen din.

7 Kjør rester koaksialkabel tilbake til skanneren, koble kabelen til "Antenna" gjenget port på baksiden av skanneren og din koaksialkabel antennen er klar til å brukes.