Hvordan lade batteriet i en 2007 GSX-R

Suzukis 2007 GSX-R-modeller, inkludert 600, 750 og 1000 cc, er alle drevet av en 12-volt, 9-amp / timers batteri. Batteriet er ansvarlig for å gi en elektrisk strøm til motorsykkelens tenning, drivstoff-injeksjon, lys og elektronisk kontroll systems.Under normale omstendigheter, batteriets lade blir vedlikeholdt av GSX-R avgiftssystem; derimot, kan batteriet lades ut over lange perioder med lagring eller om ladesystemet er skadet. Mens en fullstendig utladet batteri kan være et totalt tap, kan de fleste batterier bli gjenopplivet og lades med en automatisk batterilader.

Bruksanvisning

1 Velg et plant underlag og parkere motorsykkelen på sin kick stand.

2 Løft opp fronten på rytterens sittepute og fjerne setefestebolter, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Løft fronten av setet, og trekk setet forover for å frigjøre kroken under baksiden av setet.

3 Trekk batteriet stroppen av krokene på begge sider av batteribrettet, som ligger mellom seteskinnene. Skru løs batteriterminal bolter, med en stjerneskrutrekker. Koble den svarte kabelen fra batteriets negative terminal, etterfulgt av den røde kabelen fra plusspolen. Løft batteriet ut av batteriskuffen.

4 Koble batteriet til en automatisk batterilader, og starter med laderens røde kabelen til plusspolen, etterfulgt av den svarte kabelen til den negative polen. Slå på batteriladeren og la batterilading til fulladet lyser.

5 Koble batteriladeren leder, og starter med den sorte ledningen, etterfulgt av den røde kabelen. Senk batteriet i batteriskuffen. Koble den røde batterikabelen til batteriets plusspol, etterfulgt av den svarte kabelen til den negative polen. Skru klemboltene på plass.

6 Skyv setet monterings krok under tverrbærer under haleroten kåpe. Senk foran setet på seteskinnene. Skru setet monteringsbolter på plass.

Hint

  • Koble alltid og koble fra batteriet i riktig rekkefølge for å unngå elektrisk støt som kan føre til skade eller elektrisk skade.