Hvordan fotografere mat på en restaurantMat fotografering løfter retter ved å stimulere øyet og magen. Hvis du elsker mat, fange restaurant retter gjør det lettere å gjenskape dem hjemme. Vellykket mat fotografering fremhever elementene i en skål ved å utnytte naturlige elementer, skyte mat til en flatterende vinkel og redigering arbeidet etterpå. Et godt kamera for eksempel et digitalt speilreflekskamera eller SLR forbedrer mat fotografering, men du kan bruke hva du har på hånden, og med en innebygd telefon kamera.

Bruksanvisning

1 Vent et vindu bord, eller sitte ute for å dra nytte av naturlig lys. Selv om dette er ikke alltid mulig, krever god mat fotografering godt lys, og naturlig lys er en diskret måte å kommandere dette. Hvis du velger et utendørs bord, se etter en med en paraply, som sprer lyset.

2 Flytt elementene i sted-innstillingen ut av veien, slik at de ikke konkurrerer med maten. Servietter, saltbøsser, vann briller og bestikk rot et skudd, så flytte dem til side eller innlemme dem strategisk for å ramme inn mat. Fotograf Darren Rowse anbefaler å sette scenen før maten kommer, siden retter ---- spesielt desserter som iskrem ---- ofte alder dårlig.

3 Få kameraet ut når parabolen kommer. Slå den på og se gjennom søkeren for å ordne skudd. Så få nær maten. Fotograf Taylor Young anbefaler skyting på tabellnivå, ikke øyehøyde, og anbefaler en 10 graders vinkel fra platen.

4 Knips i vei. Ta flere bilder fra litt forskjellige vinkler. Zoom inn nær mat.

5 Etterpå bruke tredjeparts programvare eller datamaskinens bilde editor for å redigere bildene. Juster bildetone eller metning, eller beskjære bildet, ved hjelp av editor.

Hint

  • Deaktiver kameraets blits hvis det bruker auto-blits. Blinker vaske ut mat, noe som resulterer i unappealing bilder.