Hvordan spille inn en Stereo Ved hjelp av en bærbar PC

De fleste bærbare datamaskiner er utstyrt med et lydkort som lar brukeren koble ulike lydenheter, blant annet et stereoanlegg. Når en bærbar PC er installert med lydopptak programvare, kan maskinen brukes til å konvertere det analoge lydsignalet fra en stereo til et digitalt signal for lagring på harddisken, laste opp til en MP3 eller iPod-spiller, eller brenne på en CD. Noen bærbare datamaskiner kan komme med innspillingen programvare, som også kan kjøpes på data- og elektronikkbutikker. Gratis innspillingen programvare er også tilgjengelig på Internett.

Bruksanvisning

1 Koble et sett med RCA-kabler til lyd "Output" kontaktene på baksiden av stereo, med den røde pluggen for den høyre kanalen og den hvite pluggen for venstre.

2 Koble den andre enden av kablene til kontaktene i Y-adapter.

3 Sett mini-pluggen på Y-adapter til den bærbare datamaskinen lydkort "Input" jack.

4 Åpne innspillingen programvare på datamaskinen ved å dobbeltklikke på navnet på programvaren fra programlisten.

5 Velg stereo kilde for opptak av lyd. For eksempel sette stereo valgbryteren på "kassettspiller" eller "CD" hvis du tar opp fra en kassett eller disk til den bærbare datamaskinen.

6 Sett lydkilde (CD, kassett, rekord) i stereo og starte avspillingen.

7 Klikk på "Record" -knappen på den bærbare lydopptak programvare. "Record" -knappen har vanligvis en rød sirkel i midten.

8 Klikk på "Stop" knappen på programvaren når ferdig med innspillingen og klikk "Fil" og "Lagre som" for å åpne et vindu på skjermen.

9 Skriv inn et navn for innspillingen og klikk på trekanten ved siden av "Lagre som filtype." Velg WAV og clik "OK" for å lagre opptaket til den bærbare harddisken under valgte navnet.