Hvordan evaluere Gamle Pickuper

Hvordan evaluere Gamle Pickuper


Som pickup lastebil beslutningstakere har begynt å gjøre dem med flere cab valg, og lagt mer luksus til interiøret, kjøre publikums preferanser for henting fortsetter å klatre. Den doble-duty kapasitet som folk transportør og ting Bergingsbil bare gjør mer fornuftig for mange sjåfører. Vevd inn i denne innstillingen for pickup lastebil er også en solid beundring og takknemlighet for eldre lastebiler. Blant ekte pickup entusiaster, kan de holde enda mer status enn sine nyere, mer luksuriøse kolleger. Ta deg tid til å nøye vurdere en gammel pickup lastebil kan lande deg en skikkelig premie.

Bruksanvisning

1 Sjekk med eieren for den originale bruksanvisningen og noen papirer som har overlevd. Spør etter eventuelle overlevende tjenesten poster på lastebilen, uansett hvor gammel bilen og poster kan være. Prøv å etablere registrering av eierskap siden den ble kjøpt ny. Alt dette papiret tilfører verdi til lastebilen.

2 Hvordan evaluere Gamle Pickuper

Vit når du skal gå bort fra en avtale.

Spørre om originalt utstyr som fortsatt er på lastebilen. Finn ut om motoren er original, har blitt ombygd eller erstattet. Be om den samme informasjonen på lastebilens drivverk og girkasse.

3 Bekreft med eieren at speedometeret fortsatt fungerer. Se på speedometeret for å sjekke kjørelengde. Spør eieren om de er de opprinnelige miles eller om de har blitt slått tilbake eller tilbakestille.

4 Hvordan evaluere Gamle Pickuper

Grundig kontroll av lastebilen vil fortelle deg hvor mye du trenger å bruke for å få den i topp stand.

Sitt ned i førersetet og kontrollere grunnleggende funksjonalitet av clutch, shifter og bremsepedalen. Skift girspaken gjennom hele spekteret av bevegelse, se etter stivhet eller motstand og eventuelle ulyder og slark.

5 Slå tenningen, sveiv bilen og se instrumentering for hva som fortsatt fungerer og hva som ikke virker. Sjekk vindusviskere, horn og alle andre målere og tilbehør, inkludert døgnet, for å sikre at de virker. Ikke rus motoren, men ta foten av gasspedalen for å se om det går på tomgang jevnt.

6 Hvordan evaluere Gamle Pickuper

Noen lastebiler er bare verdt å ta sjansen på.

Sett lastebil i gir og kjøre sakte, lytte nøye for eventuelle uvanlige motorstøy eller sputtering. Ta lastebil gjennom hele spekteret av overførings endringer og gradvis øke farten til 55 km / h. Lytt og se etter tegn på driftsproblemer. På et tidspunkt i løpet av stasjonen, sjekk styreområdet ved å dreie på rattet så langt det går i begge retninger, så sjekker omvendt.

7 Parkere bilen, åpne panseret og nøye inspisere alt i motorrommet for lekkasjer, tårer, råte og forfall. Sjekk radiator og alle slanger. Krype under bilen og se etter om det lekker. Kontroller dekkslitasje mønster og eksosanlegg. 8 Hvordan evaluere Gamle Pickuper

Vanligvis tilstanden av eksteriøret er en indikasjon på interiøret.

Se over lastebilen interiøret nøye, sjekket tilstanden på teppet, dørpaneler og headliner. Trekk setet fremover og sjekke området bak den for rust. Dersom alle sjekker ut tilfredsstillende, har du bare funnet en eldre pickup verdt å eie; gi et tilbud.

Hint

  • Med mindre du ønsker å gjøre en ramme-up restaurering, er det best å styre klar av gamle lastebiler som er for rusten til å gjenvinne.
  • Kontroller detaljene i det du blir fortalt om en gammel lastebil før du kjøper den.