Hvordan endre en hytte filter på en 2003 Maxima

Hvordan endre en hytte filter på en 2003 Maxima


Hytta luftfilteret på en 2003 Nissan Maxima er plassert bak hanskerommet. Nissan anbefaler endring hytta luftfilteret enten en gang i året eller hver 15000 miles. I noen områder, kan det være nødvendig å skifte filter oftere, særlig i støvete kjøreforhold. Et skittent hytta luftfilter forårsaker motorene er koblet til klimaanlegget til å jobbe hardere. Skitne kabinluftfiltre reduserer luftstrømmen i kupeen; en ren hytte luftfilter vil blokkere ut støv og allergener fra hytta på kjøretøyet.

Bruksanvisning

fjerning

1 Åpne hanskerommet og fjern eventuelle innholdet.

2 Fjern de to skruene på toppen av hanskerommet og de to skruene på undersiden av hanskerommet med Phillips-skrutrekker.

3 Trekk ut hanskerom lys ved å trekke forsiktig i kontakten fra hverandre.

4 Koble den gule airbag kontakten på høyre side av hanskerommet ved å klemme de to festene og nøye trekke den gule pluggen ut.

5 Pivot hanskerommet ned mot gulvet i bilen og dra bort fra fronten av bilen for å fjerne det.

6 Finn den hvite hytta luftfilterdekselet. Trekk metallklemmen som holder dekselet på plass for å fjerne det. Løft luftfilteret dekke av.

7 Trekk det gamle filteret mot baksiden av bilen for å fjerne det. Den gamle filteret kan være et enkelt stykke eller to små filtre. Hvis det er to filtre, vil den andre en falle på plass for fjernelse etter den første er fjernet.

Installasjon

8 Sett den første nye filteret, slik at pilen trykt på filteret peker mot baksiden av kjøretøyet. Skyv filteret opp til toppen posisjon i filterrommet.

9 Sett inn andre nye filteret under det første filteret, noe som gjør at luftstrømmen pilen peker mot baksiden av kjøretøyet.

10 Bytt hytta luftfilterdekselet. Sett metallklemmen som holder dekselet på plass. Skyv klemmen mot fronten av bilen til den smekker på plass.

11 Still hanskerommet på plass i sin åpne stilling. Bytt ut de fire skruene med Phillips-skrutrekker.

12 Fest hanske lys kontakt. Koble den gule airbag pluggen i den gule kontakten. Festene klikker på plass når pluggen er satt helt inn.

Hint

  • Når du tar ut hanskerommet, ikke la hanskerommet for å henge med airbag sele ledninger.