Hvordan koble opp en TiVo Series 2 til Internett

TiVo-tjenesten lar deg ta opp TV-programmer til din TiVo apparatet for å se når det passer deg. I motsetning til en standard digital video recorder med TiVo abonnement kan du programmere TiVo å undersøke din lokale kabel-TV-programmer og registrere alle forekomster av et show med din favoritt skuespiller eller hjemby idrettslag, eller å ta opp programmer som ligner på andre programmer du har fortalt den tjeneste som du liker. For å få tilgang til og laste ned lokale programmering guide, kan du koble til TiVo Series 2 apparatet til Internett ved hjelp av en kablet eller trådløs Internett-tilkobling.

Bruksanvisning

Fast internett-tilkoblinger

1 Plugg den ene enden av en standard Ethernet-kabelen til en åpen Ethernet-port i nettverket ditt modem, hub eller ruter. Noen modemer bare har én Ethernet-port, som du kan bruke til å koble datamaskinen til Internett. I dette tilfellet, må du først kjøpe en bredbåndsruter eller hub, og følg produsentens instruksjoner til og koble den til modemet.

2 Sett den frie enden av Ethernet-kabelen til porten merket nettverkstilkobling på baksiden av TiVo apparatet.

3 Følg TiVo tjenestens Veiledet oppsett bedt om å konfigurere Internett-tilkobling hvis du setter opp TiVo tjenesten for første gang.

4 Trykk på TiVo-knappen på TiVo fjernkontrollen for å få tilgang til TiVo Central hvis du tidligere har brukt en telefonlinje med TiVo service. Velg "Meldinger og innstillinger", velg deretter "Innstillinger". Velg "Nettverk & Phone" og velg "Bruk nettverk i stedet."

Trådløs Internett-tilkoblinger

5 Skaff en TiVo trådløs Internett-adapter eller en TiVo-kompatibel trådløs Internett-adapter. Koble USB-kontakten på trådløs Internett-adapteren til en av USB-portene på baksiden av TiVo apparatet.

6 Åpne TiVo adapter til du hører at den klikker på plass når den er helt åpen. Sett kortet på et flatt underlag ved siden av eller oppå TiVo-boksen.

7 Trykk på TiVo-knappen på TiVo fjernkontrollen for å få tilgang til TiVo Central. Hvis du har mottatt en melding om at systemet har oppdaget tilstedeværelsen av et nytt nettverkskort, klikker du på "Setup Network" fra bunnen av meldingen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

8 Velg "Meldinger og innstillinger" hvis du ikke mottar en melding om at en ny nettverksadapter har blitt oppdaget. Velg "Innstillinger" og deretter "Nettverk og telefon." Pick "Endre nettverksinnstillinger" og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Hint

  • Rådfør deg med TiVo brukerveiledningen for informasjon om hvordan du velger en TiVo-kompatibel trådløs Internett-adapter.