Hvordan Endre baklys på en 2007 Buick Lucerne

Hvordan Endre baklys på en 2007 Buick Lucerne


Endre baklys pærer på en 2007 Buick Lucerne høres enkelt, men kan vise seg vanskeligere enn du tror, ​​hvis du er usikker på hvordan du gjør det. Baksiden deler av halen lampe forsamlinger er dekket med trim på baksiden av stammen, for å gi stammen interiør en fin, rent utseende. Når du beveger trim ut av veien, men erstatte brent ut pære på et blunk. Rådfør deg Lucerne spesifikke brukerhåndboken for lyspæretype før du kjøper erstatning.

Bruksanvisning

1 Åpne bagasjerommet og se til bakveggen, rett foran halen lampe med brent ut pære.

2 Løsne de tre trimme knotter plassert i dette området ved å skru dem mot klokken. De er ikke noe mer enn en knott tredd på en stud.

3 Trekk trim panelet bort fra baksiden av halen lampe montering for hånd, slik at du kan nå lys socket stikker ut fra baksiden av lampen.

4 Vri kontakten en kvart omdreining mot klokken til kontakten klemmene er fri for kontakten låsering i lampen og trekk kontakten ut av lampeenheten.

5 Trekk den gamle pæren ut og installere den nye ved å skyve den på plass i kontakten. Sett i kontakten og slå den på igjen en kvart omdreining med klokken. Skyv trim på plass igjen, og sett de tre trim knottene ved å skru dem ned igjen på stenderne.