Hvordan polere aluminium Motorsykkel Deler

Hvordan polere aluminium Motorsykkel Deler


Aluminium er det perfekte metall til bruk for motorsykkel deler på grunn av sin styrke og vekt. Selv om det kan anløpe, betyr det ikke rust gjennom som stål. Men hvis venstre upolert, aluminium deler kan bli ripete, bulker, og anløpet. Skjemmet og ripete aluminium kan ødelegge utseendet på motorsykkelen. Heldigvis er aluminium lett å polere, og kan være polert for å se så skinnende og vakker som krom.

Bruksanvisning

1 Påfør lakk stripper til en klut og gni lakk utenfor motorsykkeldeler - aluminiumsdeler har en lakk som beskytter som må fjernes før polering.

2 Vask delene med bil såpe og vann. Tørk delene med et håndkle.

3 Sand alle riper med sandpapir til overflaten av metallet er glatt. Bruk jevne tak til sand i aluminium. Sand metallet til den er helt glatt.

4 Påfør aluminium polish på kluten og gni det på metall bruker langsomme, sirkulære bevegelser. Kluten skal bli svart som du gni på polsk: Dette er aluminium glansen kommer av delene. Sørg for at alle deler er godt polert. Buff metallet tørr med et håndkle, fjerne alle polish rester.

5 Plasser maskeringstape rundt kanten av motorsykkelen kroppen, og tape tykt papir rundt kroppen nærmest aluminiumsdeler. Spray et lag med klarlakk på aluminiumsdeler, med en klar lakk sprayboks. Påfør spray i og med frem-og-tilbake bevegelser. La tørke og påfør en mer strøk. Dette klarlakk vil holde aluminium fra misfarging, holder den lyse og polert.

Hint

  • Bruk støvmaske ved sliping av aluminiumsdeler. Aluminum støv kan være skadelig for helsen din.
  • Metal polish og lakkfjerner inneholder skadelige kjemikalier. Vask hendene godt hvis de kommer i kontakt med kjemikalier, og ikke bruk klut og håndkle for noe annet etter at de har kommet i kontakt med disse kjemikaliene.