Hvordan du oppgraderer en Prepaid Alltel Cell Phone

Hvordan du oppgraderer en Prepaid Alltel Cell Phone


Alltel mobiltelefontjenester tilbyr kontrakt innlegg betalt mobiltelefontjenester og forhåndsbetalt mobiltelefon tjeneste i USA. Oppgradere til en ny forhåndsbetalt Alltel mobiltelefon innebærer å søke gjennom de tilgjengelige modellene i ditt område, plukke telefonen og deretter bytte til tjeneste. En ny telefon er mulig ved å bestille en av Internett eller ved å gå til en autorisert Alltel Wireless butikken. Store nasjonale butikker kan også tilby Alltel forhåndsbetalt mobiltelefoner kan kjøpes som en nasjonal kjede utsalg tilbyr alternativer for ulike mobil-leverandører.

Bruksanvisning

1 Skriv ned de funksjonene du ønsker i ditt nye Alltel forhåndsbetalt mobiltelefon. Dette kan inkludere nedlasting av MP3-filer, bilder, Internett evne og mer.

2 Logg deg på Alltel Wireless hjemmeside Alltel.com og skriv inn postnummer for å begynne å lete etter deg ny telefon. Klikk på "telefoner og enheter" i venstre kolonne for å starte søket. Hvis du ikke har Internett-tjeneste, kan du besøke et autorisert Alltel Wireless butikk nær deg.

3 Velg den nye telefonen og gjør ditt kjøp. Når telefonen kommer i posten, kan du ringe kundeservice for å overføre din nåværende forhåndsbetalt tjeneste til den nye telefonen. Hvis du er i en Alltel Wireless butikk, har butikken representant overføre din nåværende forhåndsbetalt tjeneste til den nye telefonen.

Hint

  • Mange trådløse butikker har muligheten til å overføre kontakt og telefonnummer lister fra den gamle telefonen til den nye telefonen. Spør i butikken representant hvis de er i stand til å utføre denne tjenesten for deg.
  • Alltel tjenesten er ikke tilgjengelig i alle områder. Sjekk dekningskart på Alltel.com hvis du har planer om å flytte til bekrefte din nye dekningsområde. Noen steder ble Alltel tjeneste kjøpt av Verizon Wireless og deretter solgt til AT & T. I visse bestemte steder, som kan endre på en regelmessig basis, kan de allerede være i drift AT & T merkevare under, i henhold til AT & T nettside.