Hvordan Backup en iPhone på en datamaskin

Hvordan Backup en iPhone på en datamaskin


I motsetning til andre mobiltelefoner og PDA-er, som alle bruker datamaskinens mobile synkronisering verktøyet, er iPhones støttet opp gjennom Apples iTunes. Selv om sikkerhetskopiering av iPhone med iTunes er veldig enkelt, er prosedyren ikke er lett synlig i iTunes. Gjenopprette iPhone til den nyeste sikkerhetskopien er også enkelt. Enten du bruker en Mac eller en Windows-maskin, sikkerhetskopiering og gjenoppretting av iPhone er den samme på begge plattformene.

Bruksanvisning

Sikkerhetskopiering iPhone

1 Sørg for at din iPhone er slått på og fungerer. Koble iPhone-kompatibel USB-kabelen inn i en USB-port på datamaskinen, og koble deretter kabelen til din iPhone. Datamaskinen vil gjenkjenne iPhone, installere de nødvendige driverne og start iTunes. (Hvis dette er første gang du har koblet iPhone til datamaskinen, vil iTunes sjekke telefonen for å sørge for at programvaren og fastvaren er oppdatert. Hvis en ikke er det, vil du bli bedt om å oppdatere telefonen. Du bør velge "Ja." oppdateringen prosessen tar flere minutter. Når den er ferdig, startes iPhone og telefonen vises under "enheter" i venstre kolonne på iTunes-grensesnittet.)

2 Klikk iPhone i "Enheter" i venstre kolonne på iTunes. Dette viser en skjerm med informasjon om telefonen, for eksempel telefonen navn, lagringskapasitet, serienummer og så videre. Du kan også bruke denne delen til å synkronisere telefonen med datamaskinen, noe som er litt forskjellig fra sikkerhetskopiering enheten. iTunes vil automatisk synkronisere telefonen med datamaskinen din hver gang du kobler de to enhetene.

3 Høyreklikk din iPhone i "Enheter" i iTunes, og velg "Backup" fra fly-out menyen. Din iPhone er nå sikkerhetskopiert til datamaskinen.

Gjenopprette iPhone

4 Sørg for at din iPhone er slått på og fungerer. Koble iPhone-kompatibel USB-kabelen inn i en USB-port på datamaskinen, og koble deretter kabelen til din iPhone. Datamaskinen vil gjenkjenne iPhone og starte iTunes

5 Klikk iPhone i "Enheter" i venstre kolonne på iTunes. Dette viser en skjerm med den nevnte informasjon om telefonen.

6 Klikk på "Summary" -kategorien, og klikk deretter "Restore. ITunes ber deg om å sikkerhetskopiere telefonen. Med mindre du nettopp har støttet den opp, bør du velge" Back Up. "ITunes ber deg igjen, spør om du vil gjenopprette telefonen. Klikk på "Restore". Når restaureringen er ferdig, klikk "OK." iTunes viser "Sett opp din iPhone" i dialogboksen.

7 Klikk "Gjenopprett fra sikkerhetskopi av ...". Deretter klikker du på rullegardinmenyen og velg iPhone backupsettet du vil gjenopprette til telefonen. Sikkerhetskopiene er oppført på menyen etter dato. Si for eksempel, du gjenopprette telefonen fordi det sluttet å fungere ordentlig. I dette tilfellet ville du velge sikkerhetskopien på den nyeste dato før telefonen begynte å opptre opp.

Hint

  • Du kan også bruke iTunes til å overføre konfigurasjonen av en iPhone til en annen. Bare velg "Oppsett som en ny iPhone" i "Set Up Your iPhone" i dialogboksen.
  • Under restaureringen prosessen, er iPhone tilbakestilles til fabrikkinnstillingene. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett før du begynner å gjenopprette telefonen, slik at din iPhone kan reaktiveres.