1994 Dodge Caravan Spesifikasjoner

1994 Dodge Caravan Spesifikasjoner


1994 Dodge Caravan kommer i fire trimme pakker: base, ES, SE og LE. Den opprinnelige utsalgspris på 1994 Caravan var $ 15,013. Ifølge Edmunds, ble 1994 Caravan oppgraderes til å inkludere en passasjer airbag.The van ble gitt en redesignet dashbord også, og nye side dørvakt bjelker ble lagt for å møte passasjer bil sikkerhetsstandarder.

Base Model

Grunnmodellen Caravan har en 2,5-liters motor med en tre-trinns automatgirkasse. Denne modellen har 135 fot-pounds dreiemoment og er forhjulsdrift. Basen Caravan får 20 miles per gallon i byen og 24 miles per gallon på motorveien. Caravan plass til sju og leveres med tre dører. Grunnmodellen kommer ikke med aircondition, elektriske vinduer, elektriske dører eller radio. Grunnmodellen har fører og passasjer sidekollisjonsputer.

LE Model

Det LE modellen leveres med en standard 3,0-liters motor og tre-trinns automatgirkasse. Det LE har 173 fot-pounds dreiemoment og er forhjulsdrift. Denne modellen blir 19 miles per gallon i byen og 23 miles per gallon på motorveien. Det LE leveres som standard med air condition, kassett radio og dørlåser. Det LE har passasjer og sjåfør sidekollisjonsputer. Denne modellen har plass til sju og har tre dører.

SE Modell

IPS-modellen har en tre-trinns automatgirkasse og 3,0-liters motor. Denne modellen har 173 fot-pounds dreiemoment og er forhjuls drive.The SE blir 23 miles per gallon på motorveien og 19 miles per gallon i byen. SE kommer med en kassett radio. Denne modellen har passasjer og sjåfør sidekollisjonsputer. Som med de andre modeller, SE seter syv og har tre dører. SE kommer ikke med air condition, dørlåser eller elektriske vinduene.

ES Modell

ES har en 3,0-liters motor og kommer med en standard tre-trinns girkasse. Denne modellen har 173 fot-pounds torque.The ES er forhjulsdrevet. ES får 17 miles per gallon i byen og 22 miles per gallon på motorveien. ES seter fem og har tre doors.The ES modellen har klimaanlegg, elektriske vinduer og dører, tilt styring og cruise control. ES modellen leveres med sjåfør og passasjer sidekollisjonsputer.