Hvordan Sett et banner i en Tracfone LG100C

Hvordan Sett et banner i en Tracfone LG100C


LG 100C er et forhåndsbetalt mobiltelefon tilbys av Tracfone til personer som ønsker å betale så de går og til kunder som ikke ønsker en månedlig regning. LG 100C forhåndsbetalt telefonen er ca 4,09 med 1,8 av 0,5 inches og den veier 2,45 unser. Denne telefonen har funksjoner som samtale venter, nummervisning, taleoppringing, tekstmeldinger og en fargeskjerm som du kan plassere et banner.

Bruksanvisning

1 Trykk på venstre funksjonstasten. Bruk det alfanumeriske tastaturet til å angi tallene 9 og 2, som vil gi deg muligheter til å tilpasse telefonens skjerm.

2 Bruk navigeringstasten til å velge alternativ 2.2, som gjør det mulig å vise et banner. Bruk den venstre knappen for å bla mellom av og på. Slå banner funksjonen.

3 Trykk på opp og ned navigeringstasten for å velge meldingsvinduet. Skriv inn teksten som du ønsker og trykk på skjermtasten "Abc" for å endre fra store til små bokstaver.

4 Trykk på "OK" -knappen i midten av navigasjonstastene for å lagre banner, eller trykk på tasten for å "Avbryt" redigere banner.