Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Ford Mustang

Ford Mustang har vært et populært rimelig sportsbil siden først produsert i 1964. Den har inspirert en rekke andre biler kalt "pony biler" for sin tilknytning til Mustang. Mens grunnleggende væske vedlikehold er lett å utføre i gamle og nye Mustang-modeller, hvis du kjører en restaurert klassiker du bør sjekke med den forrige eieren for å finne ut om endringer eller spesielle vedlikeholdsbehov.

Bruksanvisning

1 Vurdere servostyring væske nivåer når bilen er parkert på et plant underlag, og motoren er kald. En skråflate eller varm væske vil kunstig endre væskenivå og resultere i en unøyaktig avlesning.

2 Finn servoreservoar ved siden av motoren, der det skal være tydelig merket. Sjekk nivå merkene for å sørge for at væsken er over det lave nivået mark.

3 Legg væske opp til det høyeste nivået mark, men sjekk for lekkasjer i reservoaret og andre systemkomponenter hvis du finner deg selv å legge væske med jevne mellomrom. Bruk en væske som er godkjent for Mustang biler, eller bruke en overføring væske som anbefalt.

4 Se etter lekkasjer og slitte eller ødelagte deler regelmessig, spesielt hvis du kjører en klassisk Mustang. Forebyggende vedlikehold av slanger og klemmer er mye rimeligere og mer praktisk enn å reparere etter en slange blåses eller væskelekkasje.

Hint

  • Sjekk servostyring væske nivåer for din Ford Mustang minst hver 15 000 miles, eller så ofte du skifte olje. Du må også sjekke servostyring væske nivåer hvis du har problemer med styringen eller merke væske lekker under panseret.