Hvordan Sett musikk på iPod fra iTunes-biblioteket

Hvordan Sett musikk på iPod fra iTunes-biblioteket


Apples musikk lederprogram og lagre grensesnitt for å kjøpe musikk er iTunes-programmet. ITunes er også den sentrale kontrollpunktet for å sette musikk på en iPod, iPad eller iPhone. En gratis nedlasting på Apples nettsider, er iTunes en lett-å-bruke programmet. Prosessen med å overføre musikk til en iPod er grei, men krever litt kunnskap om hvordan iTunes fungerer. Overføringen Fremgangsmåten er den samme for alle Apple mobile enheter.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen med USB-kabelen.

2 Start iTunes.

3 Velg iPod fra listen over tilkoblede enheter innen iTunes. Menyen for dette er "enheter" menyen på venstre side av skjermen.

4 Klikk på menyvalget som sier "Music" på toppen av hoved iTunes skjermen.

5 Kryss av i boksen som sier "Synkroniser musikk». Du kan velge å synkronisere hele musikkbiblioteket eller bare utvalgte spillelister på dette punktet ved å velge en alternativknapp.

6 Klikk på "Apply". Dette begynner synkroniseringsprosessen. IPod viser om enheten er fortsatt synkronisering og varsler deg når prosessen er fullført.

7 Velg iPod under "Enheter" -menyen, og klikk på "Eject" -ikonet før du kobler den.

Hint

  • Før du synkroniserer din iPod med iTunes, se på kapasiteten statuslinjen nederst i iTunes-vinduet. Det viser den tilgjengelige plassen på iPod for musikk og hvor mye plass musikk valg å ta.