Hvor å låse opp en tredje generasjon iPod Touch

Den tredje generasjon (3G) iPod Touch kommer med en 3,5-tommers berøringsskjerm som har databehandling evnen til å streame video, surfe på nettet, kjøre programmer og mer. ITunes App Store har tusenvis av nyttige verktøy og spill som varierer i pris. Låse iPod Touch kan du laste ned programmer gratis fra tredjepartskilder og låse funksjoner, for eksempel de som lar deg tilpasse din egen bakgrunn og ikoner.

Bruksanvisning

1 Installer og laste ned blackra1n programmet (se ressurser).

2 Åpne iTunes-programmet og sjekke hvilken iTunes versjon du kjører. Hvis du ikke kjører 9.0.1, oppdatere din versjon før du slår av datamaskinen.

3 Reboot datamaskinen og koble tredje generasjon iPod Touch med USB-tilkoblingen.

4 Start blackra1n søknaden når enheten er riktig tilkoblet. Klikk på "Gjør det ra1n" -knappen for å starte jailbreak prosedyren. Du må utføre jailbreak før iPod Touch kan låses opp.

5 Vent til jailbreak til slutt. Enheten bør gå inn i recovery mode og til slutt gjenstarte seg selv etter noen minutter. Hvis du ikke var i stand til å få tilgang til springbrett før jailbreak, bør du være i stand til på dette tidspunktet.

6 Finn blackra1n ikonet på springbrett og klikk på den med fingeren.

7 Velg Cydia, Icy eller Rock installasjons apps og klikk "last ned" på øvre høyre hjørne av skjermen. Vent til nedlastingen er fullført og din installatør app vises på springbrett.

8 Avslutt ut av blackra1n og klikk på installatør app. IPod Touch er nå låst opp for deg å laste ned programmer for gratis.

Hint

  • Lås opp din iPod Touch på egen risiko. Det er alltid en sjanse for å skade telefonen hvis du utføre prosessen feil.