2010 Gratis Airtel GPRS triks

2010 Gratis Airtel GPRS triks


En av de unike tingene som India-basert mobil leverandør Airtel tilbyr sine kunder er varierende telefonbaserte triks de kan utføre for å forbedre sin nåværende tjenesteavtale og funksjoner. Airtel bruker General Packet Radio Service, eller GPRS, for å lette samtaler og dataoverføring laget av telefoner i sitt nettverk. GPRS er en trådløs teknologi som er litt raskere enn "3G" mobilnettverk fordi den bruker den verdensomspennende trådløse spekteret kjent som "GSM". Hvis du har en Airtel mobiltelefon, prøv å utføre noen av disse triksene for å få funksjoner og delta i reklame rabatter og tilbud.

Ledig to måneder med 2 GB data

Hvis du har en smarttelefon med Airtel, men er ikke tiden bruker sine datatjenester, kan du bruke dette trikset for å gi datatjenesten en prøve gratis uten å måtte abonnere på noe eller signere noen data kontrakter. Skriv en ny tekstmelding ved hjelp av enheten og skriv "543210" som nummer som vil motta meldingen. I kroppen av SMS, enkelt sagt "DATA" og ingenting annet. Send meldingen til nummeret og venter for en bekreftelsesmelding for å bekrefte at du har gjort det riktig, og tilbudet fra Airtel er fortsatt gyldig.

100MB Trick

Legg 100MB nedlasting båndbredde til dine eksisterende data plan ved hjelp av en annen SMS-basert triks du kan utføre direkte fra telefonen. Etter fullført, vil du ha en ekstra 100 MB data som du kan bruke for måneden. Etter at måneden er opp, er det ekstra 100MB ikke tilgjengelig, og du går automatisk tilbake til servicenivået som du tidligere tegnet. Utfør denne gratis trikset ved å sende en SMS-melding med "mine data" som innholdet til telefonnummeret "543210" fra Airtel mobiltelefon.

Nettverksinnstillinger Trick

Airtel kunder med kompatible enheter kan surfe på Internett for gratis ved å endre nettverksinnstillingene i sin enhet. Når åpnet, proxy, APN, trenger hjemmeside, og nettverksport som skal endres. Ved å navigere gjennom en proxy-server, unngår enheten rutene sin Internett-trafikk til en annen server og bli oppdaget som trafikk som skal trekkes fra kontrakten månedlige data kvote. Endre proxy til 203.145.131.148, APN til "airtelfun.com" og port 80 eller 8080. Din hjemmeside bør være tilbakestilles til "http://www.google.co.in/xhtml&quot ;. Åpne opp nettleseren og få tilgang til en nettside, så sjekk din data kvote for å bekrefte om det trikset fungerer eller ikke.

Advarsler

Noen av GPR nettverk triks som tilbys av Airtel er kampanjetilbud og rabatter, mens andre er løsninger som leveres av kundeservice til Airtel brukere som kan ha oppstått problemer med GPR nettverkstilkobling. Det er viktig å merke seg at disse triksene kan bare fungere midlertidig, og kan ikke være permanente innstillinger. Videre ved å endre deler av enheten som nettverksinnstillingene, kan du potensielt introdusere andre problemer. Hvis du er usikker på om du bør forsøke noen av disse triksene, ta kontakt med Airtel først.