Hvor å Endre Oil i en 1992 Camry

Hvor å Endre Oil i en 1992 Camry


Toyota lanserte første Camry i 1983 årsmodell. I 1988 Toyota først startet produksjon Camry i USA-baserte anlegget. Den 1992 Camry kom standard med en 2,2-liters motor, kjent av Toyota som 5S-FE motor, som produserte 130 hestekrefter. Den valgfrie Motoren var en 3,0-liters V-6, kjent som 3VZ-FE motor, som produserte 185 hestekrefter. Toyota anbefaler endring av motorolje og filter hver 7500 miles under normale kjøreforhold og 3750 miles under krevende kjøreforhold.

Bruksanvisning

2,2-Liter

1 Åpne Camry hette og ta av oljepåfyllingslokket, som ligger på toppen av motoren.

2 Løft den fremre enden av Camry med et gulv jack og sted bukker under underrammen. Senk bilen til bukker er alle som støtter den.

3 Krype under Camry og finn bunnpannen, den store metall fat under motoren. Sett oljepanne under dreneringspluggen på bunnpannen. Fjern dreneringspluggen med den lukkede enden av en hensiktsmessig størrelse kombinøkkelen og la oljen renne ned i pannen.

4 Installer en ny pakning på tappepluggen og hånd-trekk til tappepluggen når bare små drypp av olje kommer fra bunnpannen. Skru tappepluggen til 29 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

5 Skyv ut fra under bilen og finn oljefilter - de ca fire-tommers-lange metallsylinder nær fronten sentrum av motoren. Skyv renne pannen under oljefilteret og løsne den med en oljefiltertang. La oljen renne fra filteret og deretter fjerne den fra motoren og plasser den i avløpet pannen.

6 Plasser en liten mengde ny motorolje på fingeren og spre den rundt gummipakningen på undersiden av det nye oljefilteret. Dette gjør det mulig for stramming av filteret uten pakningen bunting opp. Stram den nye oljefilter på motoren og skru den 3/4 omdreining forbi for hånd med en oljefiltertang.

7 Hev Camry fra jack stands, med et gulv jack, og senk den ned på bakken.

8 Plasser en trakt i oljepåfyllingshullet og hell i 4,3 qts. av 10W-30 motorolje. Fjern trakten og lukk oljepåfyllingslokket.

9 Start Camry og la den gå i ca ett minutt og deretter slå av motoren. Trekk motoren peilepinnen og tørk den ren med en butikk klut. Sett peilepinnen og trekk den fra motoren. Kontroller oljenivået på peilepinnen, må det være mellom "Min" og "Max" nivåer på peilepinnen. Tilsett mer olje ved behov.

10 Lukk Camry hette.

3,0-Liter

11 Åpne Camry hette og fjern oljepåfyllingslokket fra førersiden av frontventildekselet.

12 Løft forsiden av Camry med et gulv jack. Plasser bukker under bilens underramme og senk kontakten til bare bukker støtte Camry vekt.

1. 3 Krype under Camry og finn bunnpannen, den store metall pan på bunnen av motoren. Plasser renne pannen direkte under tappepluggen på bunnpannen. Fjern dreneringspluggen med riktig størrelse lukkede enden av en kombinasjon skiftenøkkel.

14 La oljen renne fra bunnpannen til bare noen få drypp forbli. Plasser en ny pakning på tappepluggen og hånd-trekk til tappepluggen og deretter dreiemoment det til 27 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

15 Skyv mot fronten av Camry og finn oljefilter, det omtrent 4-tommers lang metallsylinderen foran, førersiden av motoren.

16 Sitt renne pannen under oljefilteret og løsne filteret med en oljefiltertang. La all oljen renne fra filteret og deretter fjerne filteret og sett den i dreneringssumpen.

17 Smør det nye oljefilterets pakning, ved å plassere en liten mengde ny olje på fingeren og spre den rundt pakningen.

18 Stram oljefilteret til motoren og stram den 3/4 omdreining forbi for hånd med en oljefiltertang.

19 Krype ut fra under Toyota og heve den fra jack står med et gulv jack. Trekk bukker fra under Camry og senk den ned på bakken.

20 Sett inn en trakt inn i oljepåfyllingshullet i motoren og legge til 4,5 qts. av 10W-30 motorolje inn i motoren. Steng oljepåfyllingslokket.

21 Start Camry motoren og la den gå i omtrent ett minutt og deretter slå av motoren. Trekk motoren peilepinnen og tørk den ren med en butikk klut. Sett peilepinnen og ta den ut av motoren. Kontroller oljenivået på peilepinnen; det må være mellom "Min" og "Max" merket på peilepinnen. Tilsett mer olje ved behov.

22 Lukk Camry hette

olje Avhending

23 Plasser en trakt i en tom oljeflasken og helle olje fra dreneringspannen inn i oljeflasken før flasken er full.

24 Gjenta trinn 1 inntil all olje er ute av dreneringssumpen og i olje flaskene.

25 Ta oljeflasker og oljefilteret til en lokal spillolje-gjenvinningsstasjon for destruksjon. Mange auto deler butikker tilbyr resirkulering tjenesten gratis.