Hvordan sette opp en hotspot for Min datamaskin Bruke My Droid Incredible

Hvordan sette opp en hotspot for Min datamaskin Bruke My Droid Incredible


HTC har produsert mange Android-telefoner, inkludert flere i Droid lineup sammen med noen enheter fra Motorola og Samsung. Som de fleste Android-enheter, har HTC Droid Incredible mange trådløse nettverk alternativer, inkludert muligheten til å utvide sin 3G-nettverkstilgang som sitt eget trådløse nettverk, eller "hotspot", som datamaskinen kan koble til. Du kan sette opp din Incredible s hotspot fra grunnen av i vanligvis bare noen få minutter, og hvis du har Incredible 2, kan du faktisk bruke nøyaktig samme prosess for å sette opp sin hotspot.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen for å nå din Droid Incredible er "Home" skjerm. Denne knappen har bildet av et hus på den.

2 Trykk på App-knappen i nedre venstre hjørne av Incredible display. Dette er den knappen som bringer opp en liste over appene på telefonen.

3 Trykk "3G Mobile Hotspot." En forespørsel vises, og gir deg informasjon om mobile hotspot funksjonen hvis du aldri har vist det før. Trykk på "OK" -knappen for å fortsette.

4 Skriv inn et navn for hotspot.

5 Trykk på rullegardinmenyen ved ordet "Sikkerhet" og velg en type sikkerhet. "WPA2" er det beste alternativet, og krever at du deretter opprette et passord på minst åtte tegn. Du kan la hotspot åpen tilgang, men som kan bli en stor sikkerhetsrisiko fordi noen i nærheten kan logge seg på din hotspot.

6 Trykk "3G Mobile Hotspot" for å starte kringkasting nettverket. Nå kan du forlater hotspoten oppsettskjermen ved å trykke på "Home" -tasten.

Hint

  • For å koble til nettverket, klikker du bare på nettverksikonet i nederste høyre hjørne av skjermen på din PC for å få opp en liste over tilgjengelige trådløse nettverk. Du vil koble til hva nettverksnavnet du har valgt for din Incredible s hotspot.
  • Bare trykk på "3G Mobile Hotspot" alternativet igjen for å slå av hotspot når du er ferdig.
  • Eventuelle data som enheter bruker mens du er koblet til din Droid Incredible vil telle som data på telefonens plan, noe som kan føre til en større regning.