Beste kvalitet videokamera for Night Sports

Beste kvalitet videokamera for Night Sports


Se sport på TV kan være morsomt, men ingenting slår spenningen av å se et spill lever natt og opptaks spill høydepunkter og se den hjemme. Enten det er for å forbedre din egen idrett evne eller bare ren underholdningsverdi, innspilling den beste videoen nødvendig best kvalitet videokamera for natt sport.

Canon LEGRIA HF S21

Canon LEGRIA HF S21 er en prosumer (forbrukerprodukt med profesjonelle funksjoner) videokamera som har et minimum belysning av 0,3 lux når filming i dårlig lys modus; testene tyder imidlertid på at belysning som kreves er omtrent 14 lux. En manuell kontrollhjulet styrer manuell fokus, eksponeringskompensasjon, blenderåpning og lukker, mike nivå og automatisk få kontroll grense. Dette videokameraet mislighold på en lav-kvalitetsinnstilling (7 megabit per sekund ved partiell HD-oppløsning), men brukerne kan justere denne enheten til 17 megabit i full HD-modus uten avspillingsproblemer. Den elektroniske søkeren (EVF), men anses å være grovt for manuell fokus.

Canon LEGRIA HF S200

Canon LEGRIA HF S200 er en annen prosumer videokamera modell som også tilbyr et minimum belysning samme som for LEGRIA HF S21; du kan forvente at den nødvendige belysning kan være høyere med en tilsvarende verdi. Det er fullpakket med mange funksjoner i et lite fotavtrykk, for eksempel en elektronisk søker og en berøringsskjerm. En vanlig ting om Canon LEGRIA-videokameraer er at de som standard lav kvalitet videomodi og ville irritere andre brukere, som de ville ha å gjøre justeringer før bruk. Folk som liker å filme mye ville også være bummed ut av denne videokameraets mangel på SDXC støtte; imidlertid dette kompenseres med to SD-kortspor. Potensielle filming problemer kan også stamme fra en kort batterilevetid, et problem som har potensial til å utrydde de avgjørende øyeblikkene av noen spill.

JVC GZ-HM1

JVC GZ-HM1, mens ikke den enkleste av videokameraer for å håndtere, og tilbyr en rekke attraktive funksjoner som vil passe filmingen natt sport. Videokameraet har back-belyst sensor posisjonering for imponerende lav lysfølsomhet og redusert støy. Filming lange videoer er ikke mye av et problem for denne enheten, som det kan skryte av 64 GB fastmontert flash minne sammen med en SD / SDHC-minnekortspor. Det er også lett å stødig og med den ekstra stabiliseringssystem, er det ideelt for å fange fartsfylt action i idrett spilles om natten.

Panasonic HDC-TM300

Panasonic HDC-TM300 er en av de billigere beste kvalitet videokameraer for natt sport. Dette videokameraet besitter en lav nødvendig belysning score på 8-9 lux, noe som gjør den meget godt egnet videokamera for å fange natt sportsaktiviteter. Som natt sportslig aktivitet vanligvis har mye bevegelse, er enkel håndtering nødvendig og HD-TM300 har en linse ring som kan levere behagelig og presis kontroll. For nybegynnere, intelligent auto trekk ved denne enheten muliggjør problemfri innspilling av alle kvelder sportsbegivenhet.