Auto Alignment Tools

Kjøretøy som er ute av stilling er vanskeligere å kjøre, og den manglende justering fører til raskere slitasje å oppstå på kjøretøyet. Det er alltid viktig å sørge for at bilen er riktig justert. Lær hvordan du kan justere bilen hjemme eller i en mekanikk garasje med riktig verktøy.

Camber Gauge

Den camber av dekkene dine avgjør om bilens dekk tippe innover mot hverandre eller utover mot sidene av veien. En camber som er tiltet for langt i begge retninger vil kreftene bilen ut av stilling. Sjekk camber av dekk med en camber måler. Den camber måler forteller deg hvor mye du trenger å endre plasseringen av hver camber for å få bilen tilbake til justering.

Toe Kontroll enhet eller Gauge

Dette er en enhet som måler hvordan dekkene roterer og hastigheter der hvert dekk roterer. Av og til bilens dekk rotere ved forskjellige hastigheter eller intervaller, forårsaker dekkene for slitasje dårlig og sette bilen ut av stilling. Denne måleren sikrer at alle hjul roterer med samme hastighet og intervall. Noen av de mer avanserte justeringsmålere bruke lasere for å vise tå justering.

Jack og bukker

Du bruker en jekk til å løfte bilen opp fra bakken, og du trenger et par bukker for å støtte bilen og holde dekkene ut av bakken mens du justerer justering.