Slik installerer en Keyless Entry System i en Toyota Camry

Slik installerer en Keyless Entry System i en Toyota Camry


Installere nøkkelfri adgang til din Toyota Camry gjør å legge inn ditt kjøretøy enklere. Dette luksuriøse er spesielt verdsatt i dårlig vær eller når du har hendene fulle. Det mange overser er de sikkerhetsmessige aspektene som nøkkelfri adgang bringer. Nøkkelfri adgang fjernkontroller er utstyrt med en panikk-knapp som gir alarm mens blinkende frontlyktene å fange folks oppmerksomhet hvis du er i nød. Installeringsprosessen krever ikke noe verktøy og blir fullført i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Sett nøkkelen i tenningen og åpne og låse opp førerdøren med alle de andre dørene lukket. Sett nøkkelen i tenningen deretter fjerne den, da og sette inn og ta den en gang til i løpet av 5 sekunder.

2 Lukk og åpne førerdøren to ganger, deretter sette nøkkelen i tenningen og trekk nøkkelen ut. Du må gjøre alt dette i løpet av 40 sekunder.

3 Lukk og åpne førerdøren to ganger, og deretter sette nøkkelen i tenningen, lukker førerdøra, skru av tenningen til "On" posisjon og deretter tilbake til "Off" posisjon og fjern nøkkelen fra tenningen. Dette trinnet må være fullført innen 40 sekunder. Dørene deretter låse og låse opp på egen hånd for å markere at bilen er i programmeringsmodus.

4 Trykk både "Lock" og "Lås opp" knappene på fjernkontrollen samtidig i 1,5 sekunder, og trykk og hold "Lock" -knappen i to sekunder. Dørene deretter låse og låse opp for å betegne den eksterne har blitt programmert til bilen. Åpne førerdøren når du er ferdig. Dette avslutter programmeringsmodus.