2009 Silverado Alignment Specs

2009 Silverado Alignment Specs


Opprettholde riktig hjulinnstilling på en 2009 Chevrolet Silverado er avgjørende for å sikre at kjøretøyet styrer riktig når du kjører. Hvis riktig justering spesifikasjonene ikke er opprettholdt, dekkene slites fortere ut da de skal, og drivstofføkonomi påvirkes negativt. Det er anbefalt av de fleste dekk fagfolk at hjulet justeringen settes til fabrikkens spesifikasjoner hver 12.000 miles.

Caster

The 2009 Chevrolet Silverado skal måle mellom 3,4 og 3,65 grader positiv caster på venstre side, og mellom 3,4 og 3,55 grader positiv caster på høyre side. Disse målinger kan være innenfor en grad over eller under, og fortsatt være innenfor toleranser. For å visualisere trinse, trekke en linje mellom den øvre og nedre kuleleddet midt i sentrum av hver. Hvis linjen er nøyaktig vinkelrett på en flat veidekke har kjøretøyet 0 grader av hjulet. Hvis linjen vipper mot baksiden av bilen på toppen, har det positiv caster. Hvis det vipper mot fronten, bilen har negativ caster. Ingeniører motiv kjøretøy med litt positiv caster å tillate rattet til rette ved avslutningen av en sving.

Camber

Den venstre og høyre side av 2009 Silverado camber skal måle negative 0,10 grader. Spesifikasjonene gi rom for en 0,6 grad varians uansett, men målingene bør være så nær som mulig til negative 0,10 grader. Camber tar samme tenkt linje gjennom sentrum av den øvre og nedre kuleledd på kjøretøyet og tiltak dersom den vippes utover eller innover. Hvis linjen vipper utover ved toppen av linjen har kjøretøyet positiv camber. Hvis linje tiltak for nøyaktig vinkelrett på den flate plan av veibanen da hellingen er 0 grader.


Tå spesifikasjonen for 2009 Silverado er positiv 0,10 grader sum tå. Dette betyr at summen av begge hjul tær bør tilsvare 0,10 grader. Spesifikasjonene tillater en variasjon på 0,20 grader. Tåen for hvert hjul bør være like, eller så nær like som mulig. Tå er den vinkelen som hjulene vende innover mot hverandre. Mer spesifikt, hvis man trakk en linje parallelt med den flate veibanen gjennom den bredeste delen av hjulet, 0 grader av slepe på hver side ville bety at linjen var parallell med den side av kjøretøyet. Dersom fronten av linjen vipper innover mot kjøretøyet, har den positive tå, mens den linje som peker utover ville være negativ tå. Hvert hjul kan ha sin egen tå måling fordi vinkler kan være forskjellige.

feil Alignment

Feil caster vinkler resultere i at rattet ikke returnerer til senterposisjon så raskt når du slipper rattet etter en sving. Feil camber vinkler kan forårsake dekkslitasje på innsiden eller utsiden kanten av dekket. Det kan også føre til en pull. Feil tå kan føre fjærkledde ujevn dekkslitasje over hele overflaten av dekket. Ujevnt innstillinger mellom de to partene kan føre til trekk og kan også føre til at bilen til å vandre på veien. Feil tå fører også til økt rullemotstand resulterer i dårlig drivstofføkonomi.