Ion Platespiller Brukerveiledning

Ion Platespiller Brukerveiledning


ION platespillere er designet med datamaskiner i tankene, og kan kobles til de fleste systemer via USB-port, slik at du kan lytte til og ta opp vinylplater. De krever svært lite oppsett eller erfaring med hjem lyd.

tilkoblinger

ION platespillere er designet for å være koblet til en datamaskin via USB-porten, men hvis en datamaskin lydkort har stereo innganger, de kan også brukes (ingen pre-amp eller ekstra forsterkning er nødvendig). Ingen programvare må installeres for at datamaskinen til å gjenkjenne dreieskiven.

Installasjon

Mens trengs ingen programvare for PC for å oppdage dreieskiven, er programvaren som trengs for at det å spille inn LP-plater. De fleste ION turntables komme med EZ Vinyl Converter-programvare, et gratis program som kan brukes til å ta opp og konvertere LP-plater til lydfiler.

Setup

Windows-PCer vanligvis må konfigureres til å spille inn sanger fra en platespiller. Dette innebærer vanligvis å gå inn i kontrollpanelet og aktivere USB Audio Codec som en opptaksenhet, og deaktivere det som avspillingsenhet.

Innspilling

Når dreieskiven er riktig satt opp og en rekord har blitt registrert, må mer arbeid fortsatt må gjøres. Vanligvis opptaket må kuttes opp i individuelle spor og de enkelte sangene har å bli navngitt. Noen ganger vinyl opptak kanskje trenger å bli ryddet opp i tillegg, for å fjerne sprette og sprekker fra kildematerialet.