DIY Cell Repeater

DIY Cell Repeater


Hvis du bor i et område hvor kvaliteten på mobiltelefon signal er dårlig, kan du være i stand til å lage din egen mobiltelefon repeater for å øke signal styrke. Mobiltelefon repeatere kan gjøres fra billig elementer du kan finne hos din lokale maskin eller elektronikk butikken. Hvis posisjonert og konfigurert riktig, er din DIY mobiltelefon booster et billigere alternativ til å betale for mobiltelefon boostere som koster over $ 100.

Bruksanvisning

1 Kjøp to kaffe bokser som er ca 13 inches i omkrets (tømme bokser). Åpne en kan på begge ender med en boksåpner, mens forlater bunnen base på den andre kan. Lodde begge bokser sammen eller bruke kobber tape til å koble begge bokser.

2 Mål ca 100 millimeter fra boksen sin base, og skjære et hull i siden av kan som passer din antennekontakt (bruk en drill).

3 Skaff en antennekontakt og loddetinn en fem-tommers kobbertråd i antennens kontakt. Du kan kjøpe den kobbertråd og antennekontakten på din lokale elektronikkbutikk. Sett inn kobbertråd / antennekontakten inne i hullet du boret i boksen. Skru en mutter på innsiden av boksen for å sikre antennekontakten og kobbertråd.

4 Skru en pigtail kontakten på baksiden av antennekontakten utenfor boksen. Koble antenneledningen fra pigtail kontakten på baksiden av din mobiltelefon. (Det kan være gummi boliger på baksiden av din mobiltelefon, men det kan fjernes med spisstang.) Kjøp riktig pigtail kontakten til mobiltelefonen din modell, som kan finnes på din lokale Radioshack eller på nettsteder som Amazon com.