2007 Yaris Funksjoner

2007 Yaris Funksjoner


En av de nyere medlemmene av subcompact kategorien, Toyota Yaris gjort sin amerikanske debut i 2007. Etter sin europeiske lanseringen i 1999 ble det tildelt European Car of Year i 2000. 2007 Yaris ble lansert som både en firedørs sedan eller som en tre-dørs liftback, sammen med en sportsversjon, Yaris S. Både Yaris Liftback og sedan modellene gir god økonomi ytelse, og tilbyr 34 mpg i byen og 39-40 mpg på motorveien.

Sikkerhets egenskaper

En bakre hydro torsjonsfjæring gir bakhjulsopphenget anti-roll stabilisering, med fører og passasjerer beskyttet gjennom en forsterket hytte med foran og bak deformasjonssoner. Alle fem sitteplasser stillinger har tre-punkts sikkerhetsbelter og justerbare hodestøtter. Yaris adresser barnesikkerhet gjennom klinke (lavere ankere og Tethers for barn) som gir sikre begrensninger. Vektklasse-detektering kollisjonsputer ikke bare avgjøre om en passasjer er til stede, men også blåse i riktig fart og kraft for maksimal sikkerhet og effektivitet i tilfelle en kollisjon.

Comfort funksjoner

Yaris sedan er mer romslig enn sine konkurrenter i samme kategori takket være en lengre enn normalt europeisk akselavstand. Sedan og liftback både sete tre i ryggen, hver med nakkestøtter og og rikelig koppholdere. 60/40 klappseter gi nesten fjorten kubikkfot bagasjerommet plass. I front, en sølvmalte midtkonsollen huser dash instrumenter. Alle modeller er utstyrt med en turteller, tilt styring og aircondition standard. Forfengelighet speil, tonede vinduer og Maplight funksjoner legge til den generelle komfort.

Kjøring og motoren har

Alle modellene i Toyota Yaris serien har 5-trinns manuell overdrive girkasse, med mulighet for 4-trinns automatisk overdrive. Standard motorstørrelse er 1.5L 106hp I4, med en drivstoffkapasitet på 11,1 liter bensin. Shift logikk i automatgir modeller reduserer girskift frekvens under oppoverbakke og nedoverbakke kjøring. Suspensjon er stiv, noe som gir god håndtering og manøvrering på 15 tommers stålfelger, med valgfri aluminium lettmetallfelger, hvis ønskelig.