Slik fjerner en frontlys pære Fra en 2006 Town & Country

2006 Chrysler Town & Country er en syv-passasjer minivan som har en 3,3-liters V-6 motor, cruise control, forhjulstrekk, foran supplerende restraint system, standard AM / FM radio med CD-spiller og eksterne elektriske låser. Alle modeller fra 2001 til 2007 har utskiftbare lyspærer som bruker høy- og lav-beam filamenter sammen til én enhet. Skifte en utbrent frontlys pære for 2006 Chrysler Town & Country er en enkel oppgave, forutsatt at du har de riktige verktøyene hendig.

Bruksanvisning

1 Åpne bilens panser og finne de tre skruene som fester frontlys enheten til radiator støtte, rundt runde bump-stop for panseret.

2 Fjern festeskruene for frontlys forsamlingen, ved hjelp av flat skrutrekker.

3 Ta tak i frontlys montering og trekk den ut fra bilen, utsette pære tilkobling og kabling. Frontlys pære-kontakten kan bli funnet i nærheten av sentrum-bakre del av frontlys forsamlingen, mens turn signalledningsforbindelse har en L-formet kontakt, som ligger på siden av enheten.

4 Roter krage rundt frontlys mot klokken, til du kan frigjøre krage fra frontlys forsamlingen. Kragen benytter tre låsetapper som må stille opp med de tilsvarende sporene ligger på frontlys forsamlingen for riktig fjerning.

5 Vri forsiktig frontlys kontakten frem og tilbake for å frigjøre den fra frontlys forsamlingen.

6 Løft låsetappen som fester ledningene kontakten til frontlys pære og skille pære fra kontakten, ved hjelp av hendene.

7 Ta den nye frontlys pære fra emballasjen, være forsiktig med å berøre glasset delen. Sett den nye frontlys pære inn i tilkoblingskontakten. Den uregelmessig form av ledningene kontakten vil hindre deg fra å installere den nye frontlys pære feil.

8 Sete den nye frontlys pære inn i riktig monteringshullet, på baksiden av frontlys sammenstillingen.

9 Linje opp tre kategorier på undersiden av kragen med de tilsvarende frontlys montering spilleautomater. Skyv kragen ned mot frontlys forsamlingen og vri mot klokken for å feste den nye frontlys pære.

10 Sett på frontlys montering og fest den til kjøretøyet ved hjelp av skruer. Lukk bilens hette for å fullføre prosessen.