2007 Hyundai Sonata SE alternativer

2007 Hyundai Sonata SE alternativer


Hyundai Sonata SE var en ny trim alternativ for 2007 årsmodell. Som en fire-dørs, fem-passasjer mid-size familie sedan, den er utstyrt med en V-6 motor og en fem-trinns automatgirkasse. 2007-sedan hadde også en rekke alternativer tilgjengelig bortsett fra sine vanlige funksjoner.

Preferred Package

Foretrukket Package for 2007 Hyundai Sonata SE inkluderer to komfort og bekvemmelighet alternativer. Den første er en makt driver sete som tilbyr en rekke justeringsinnstillinger. Det andre alternativet er en auto-dimming bakspeilet med en integrert Homelink garasjeport sender og kompass.

Premium Package

Et annet alternativ pakke for 2007 Hyundai Sonata SE var Premium Package. Dette inkluderer Preferred pakken i tillegg til en rekke andre komfort og utseende funksjoner. Pakken tilbyr forbrukerne XM AM / FM satellitt-radio med en seks-CD-veksler og oppgraderte høyttalere, strøm eller manuell takluke, samt rattmonterte fjern lyd og frontlys kontroller. For utseende, inkluderer denne pakken krom og lyse trim rundt sidevinduene foran og bak lettmetallfelger, V-karakter dekk og sort sideveggen.

convenience

Det var en rekke frittstående alternativer tilgjengelig med 2007 Hyundai Sonata SE. Teppebelagte gulv matter, en last matte, trunk lastenett, lasteskuffen og skvettlapper var statister at forbrukerne kan velge for ekstra bekvemmelighet eller for å forbedre utseendet på bilen.

farge~~POS=TRUNC

2007 Hyundai Sonata SE ble tilbudt i et bredt spekter av lakkfarger. Forbrukerne kan velge mellom flere klassiske nyanser inkludert pulver hvit perle, Arctic hvit og ibenholt svart, lyse sølv, stål grå og gyllen beige. Det var også mer levende farger tilgjengelig, inkludert sølv blå, dypvanns blå, aqua blå og kirsebær rødt.