2007 Chevy Cobalt Slepekraft Informasjon

2007 Chevy Cobalt er et produkt av evolusjon som startet allerede i 1960 på General Motors. Kjemper i den lille bilen arena ved Chevrolet startet med Corvair, og kommet inn i Vega, Monza, Cavalier og deretter Cobalt. Som en kompakt bil, ble Cobalt ikke konstruert for tunge slepe, og tilbyr et begrenset 1000-pund maksimal slepekapasitet.

typer

For 2007 ble Cobalt tilbudt som en sedan og coupe. Trimme nivåer inkludert LS, LT1, LT2, LT3, LTZ og SS. Alle modeller og trim, ifølge MSN Autos, er vurdert på en 1000-pund maksimal og standard slepekapasitet. Riktig utstyre en 2007 Cobalt med tilhengerfeste ville være nødvendig før haiket en trailer eller båt.

motorer

Ved sleping med kjøretøyer konstruert for slik bruk, kan en endring i motoren og til å øke den maksimale slepekapasitet. Dette var ikke tilfellet med kobolt. Utstyrt med tre ulike motorer, deriblant en kompressormatet firesylindret, kobolt hadde 148, 173 eller 205 hestekrefter. Alle modeller og motorer ble begrenset til 1000-pund slepekapasitet.

betraktninger

2007 Chevrolet Cobalt er designet for å være en kostnadseffektiv økonomi bil og tilbød en høy ytelse variant for budsjett-minded shoppere. Bilberging var ikke en av design attributter av kobolt, som med de fleste personbiler. SUVer, lastebiler og noen ganger crossover biler gir mer slepekapasitet enn en personbil.

fordeler

For de sjåførene som sjelden trenger å taue - og når de gjør det er lys - 2007 Chevrolet Cobalt ville være mer enn i stand til å håndtere opptil 1000 pounds. For disse driverne mindre interessert i utilitaristisk fleksibilitet og mer interessert i Cobalt størrelse, pris og kjørelengde, kan denne bilen være svært gunstig.

Expert Insight

Grunnlaget for den Cobalt er årsaken til den beskjedne slepekapasitet. Ved gjennomgang av Cobalt, Edmunds sa: "Cobalt er, som Cavalier før det, en vanlig front-driveren med en unibody struktur, en MacPherson forhjulsoppheng og en semi-uavhengig torsjonsfjæring bak."