2006 Honda Accord passasjersiden Dørtablå Removal

2006 Honda Accord passasjersiden Dørtablå Removal


Visse reparasjoner til en 2006 Honda Accord, for eksempel tilbakestilling av passasjervinduet eller reparere låsen montering, krever fjerning av passasjersiden dørpanelet. Dette kan virke som en skremmende oppgave å nybegynner hjem mekanikk, men det er faktisk en relativt enkel prosess. De fleste Honda eiere vil allerede ha alle de verktøyene de trenger for å fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Fjernes panelet bak dørhåndtaket med en liten flat skrutrekker. Sett bladet på skrutrekkeren under fanen på panelet og forsiktig løft utover til panelet spretter ut.

2 Fjern de to skruene bak panelet.

3 Finn sporene i bryterpanelet. De ligger der bryterpanelet møter plast døren skallet, mot dashbordet. Sett bladet på en flat skrutrekker i et av sporene og forsiktig løft opp til bryterpanelet utgivelser. Trykk inn tappene på ledningskontakten under bryterpanelet for å løsne ledningene.

4 Fjern skruen fra håndtak området. Det ligger der bryterpanelet var, på enden lengst fra dashbordet.

5 Sett inn en stiv sparkel mellom plast døren skall og metall dørkarmen. Forsiktig lirke plast døren skallet utover til den løsner. Skyv opp på plast skall for å løfte den av leppen av dørkarmen.

6 Hekt kontakten klippet på dørlåsen ledningen på undersiden av låseenheten. Trekk i plastkabelkappen for å åpne låsen kabelen. Lirk av holderen på døren utløserkabelen og trekke i kabelen plastkappe å koble den fra.

Hint

  • Hold alle skruer, deksler og kontakter i en lukket beholder mens du utfører andre reparasjoner. Dette vil gjøre dem lettere å finne når du installerer dørpanelet.